Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 21, 2017

Απίστευτη Πασχάλη! Την βάζουν να ξεφτιλίσει Αγγελόπουλο, Χρανιώτη και Σπαλιάρα!

Από το πρωί νωρίς σήμερα σας γράψαμε στο την προσπάθεια της παράγωγης του Survivor να αποκαθηλώσει, να εκθέσει και να ξεφτιλίσει στα μάτια του τηλεοπτικού κοινοί τους Ντάνο και Σπαλιάρα.



Λίγες ώρες μετά αποκαλύπτεται ότι με αυτούς τους δυο κολλάει υποχρεωτικά και ο Χρανιώτης που περνάει στην τελική φάση. Τι συνέβη ακριβώς;

Για ένα περιστατικό, την κλοπή των τροφίμων δηλαδή που την γνώριζαν εδώ κι τουλάχιστον 40 ήμερες στην παράγωγη του Survivor αποφάσισαν να τα βγάλουν όλα τώρα με μπροστάρη τον Τανιμανίδη και στη συνέχεια μέσα από την εκπομπή της Μελέτη με την Σόφη Πασχάλη! Τι συμβαίνει;

Η Σόφη Πασχάλη αφού καλά καλά σαβούριασε το φαγητό που της έφερε ο Χρανιωτης και μάλιστα δυο φορές αποφάσισε σήμερα να ομολογήσει και να μαρτυρήσει δήθεν λόγω ηθικής ότι τελικά αυτός ήταν ο παίκτης που έκλεβε το φαγητό για να το φέρει στους Διάσημους. Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί! Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω υποστηρίζει ότι αυτό το είχε πει ο Χρανιώτης μόνο στο Σπαλιάρα και στον Αγγελόπουλο, σε αυτούς δηλαδή που την ψήφισαν!


Ερώτημα: Αφού κυρία μου δεν αρνήθηκες να φας πως κατηγορείς τον «κλέφτη» που σου έφερε το φαγητό;

Και να ήταν μόνο αυτό… Σήμερα η Πασχάλη έκανε ακόμη μια βαρύγδουπη δήλωση καταγγελτική φυσικά για ποιους άλλους; Για Αγγελόπουλο, Χρανιώτη και Σπαλιάρα! Τι έκαναν οι τρεις παίκτες; έκαναν την συγκλονιστική αμαρτία να καπνίσουν μέσα στο παιχνίδι και αυτό το βρήκε ο πουαρό Σόφη Πασχάλη βλέποντας το άναμα ενός αναπτήρα! Θα δείτε παρακάτω πως ακριβώς το περιγράφει…


Και τελειώνουμε με την τελευταία σοβαρή καταγγελία της Πασχάλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ότι ενώ είχαν συμφωνήσει όλοι να μην επαναληφθεί η κλοπή φαγητού στο παιχνίδι εκείνος αντάλλασσε φαγητό από μόνος του πουλώντας πράγματα μέσα από την παράλια των διάσημων δηλαδή το καλάμι άλλα και τα δικά του παπούτσια που είπε ότι τα πίρε το κύμα. Το θέμα είναι αυτό: Η Πασχάλη πως το διαπίστωσε; Δια της ατόπου απαγωγής όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω:

Συμπέρασμα: Για πολλούς λογούς που δεν γνωρίζουμε έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος εναντίον του Γιώργου Αγγελόπουλου, του Σπαλιαρα και κατα λάθος παίρνει η μπάλα και τον Χρανιώτη.

Αν ισχύει αυτό που είπε ο Χανταμπάκης ότι δηλαδή το ήξερε η παράγωγη του Survivor το συμβάν εδώ και πολύ καιρό δεν είναι θέμα ηθικής για ποιον λόγο τώρα το βγάζουν προς τον κόσμο και δίνουν εντολή και σε παίκτες nα λένε την δίκη τους αλήθεια όταν δεν υπάρχει απάντηση από την άλλη μεριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου