Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Βίντεο για το αλκοόλ που αξίζει να δεις! Το κρασί... που φέρνει τον καρκίνο

Βίντεο για το αλκοόλ που αξίζει να δεις! Το κρασί... που φέρνει τον καρκίνοRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Όλα ξεκινούν όταν ένα κατακόκκινο ποτήρι με κρασί πέφτει και αρχίζει να «εξαπλώνεται» στο ανθρώπινο σώμα, εισχωρώντας στην κυκλοφορία του αίματος

Ένα βίντεο για το αλκοόλ που αξίζει να δεις! Οι Αυστραλοί, προκειμένου να αφυπνίσουν το κοινό αναφορικά με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και τους κινδύνους που εγκυμονεί, δημιούργησαν μια εξαιρετική διαφήμιση που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Όλα ξεκινούν όταν ένα κατακόκκινο ποτήρι με κρασί πέφτει και αρχίζει να «εξαπλώνεται» στο ανθρώπινο σώμα, εισχωρώντας στην κυκλοφορία του αίματος. Η μετάλλαξη παίρνει «σάρκα και οστά», προκαλώντας καρκινικές μεταλλάξεις στο ήπαρ, το έντερο και το λαιμό.

Οι ερευνητές τέσταραν 83 διαφημίσεις σχετικές με το αλκοόλ στην αγγλική γλώσσα σε 2.174 ενήλικες που καταναλώνουν πολύ συχνά αλκοόλ. Σύμφωνα με το Καρκινικό Συμβούλιο Αυστραλίας πάνω από 3.200 περιπτώσεις καρκίνου θα μπορούσαν να προληφθούν κάθε χρόνο, εάν οι άνθρωποι περιόριζαν την ποσότητα του αλκοόλ σε εθνικό επίπεδο.

«Μην πίνετε πάνω από δύο ποτήρια κρασί την ημέρα», καταλήγει στο μήνυμα του το διαφημιστικό σποτ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου