Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 20, 2017

Απίστευτα καρφιά στο «Happy Day» για τον…ψεύτικο τραυματισμό του Μάριου Πρίαμου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στο Happy Day σχολίασαν τις χθεσινές εξελίξεις στο Survivor, και δεν θα γινόταν να μην υπάρξει εκτενής αναφορά στην κρίση πανικού που χτύπησε τη Λάουρα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

«Αυτή η γυναικεία τσιρίδα δεν φεύγει ποτέ» ξεκίνησε να λέει η Σταματίνα, και ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε ότι είναι το πιο σέξι κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης, γεγονός που προκάλεσε τα πειράγματα των υπολοίπων. «Έχει κάνει διάφορα αγωνίσματα, αλλά και σε link στο Πρωινό, έχει ανέβει και σε ύψος 72 μέτρων!» την κάρφωσε η παρουσιάστρια, «αλλά μήπως της ήρθε τότε η φοβία, για να της δώσω και ένα ελαφρυντικό;» «Αν το έπαιζε, το έπαιζε πολύ καλά», συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη. «Όλο αυτό έγινε επειδή η Λάουρα γενικά δεν αγωνίζεται.» Διαβάστε παρακάτω…


«Για την Ειρήνη, πάντως, δεν μπήκαν στη διαδικασία να την νταντέψουν» παρατήρησε η παρουσιάστρια. «Είναι θέμα στρατηγικής! Επειδή δεν είναι καλή στα αγωνίσματα, δεν την φοβούνται, για αυτό την νταντεύουν τη Λάουρα! Θα την εξοστρακίσουμε τελευταία στιγμή, σκέφτεται η κλίκα! Διάβασα πάντως ότι την Ειρήνη τη διεκδικούν ήδη αρκετά νυχτερινά σχήματα, και θα κεφαλαιοποιήσει την επιτυχία της. Γιατί, τι να το κάνεις να είσαι Χανταμπάκης, να κάνεις ένα εξώφυλλο στο Down Town που μπορεί να ονειρεύεσαι, και από κάτω να γράφει «Ο πιο μισητός παίκτης ever;»

Αναφορικά με τη φοβία της Λάουρας και το γιατί επελέγη για ένα τέτοιο παιχνίδι, η Σταματίνα παρατήρησε ότι δεν ήταν σίγουρο ότι θα κάνει τόση επιτυχία το παιχνίδι, οπότε δεν βρήκαν και τους σούπερ celebrities, και προφανώς βολεύτηκαν με όσους δήλωσαν το παρών. «Εγώ δεν θα πήγαινα, γιατί δεν θα μπορούσα να αφήσω τα παιδιά μου, αλλά και οι άνθρωποι του Σκάι πρέπει να έβαλαν πολύ νερό στο κρασί τους, με τους Διάσημους που θα πήγαιναν», συμπλήρωσε.

Αναφορικά, δε, με το έπαθλο αρνί που κέρδισαν οι Μαχητές, σχολίασαν το ότι ήταν γκαγκανιασμένο και σχεδόν καμμένο, και ότι έπρεπε να βρεθεί κάποιος Έλληνας για να το ψήσει, ενώ αναφέρθηκαν και στην κοιλίτσα που φαίνεται να έχει πάρει σύντομα τα πάνω του: «Αποκλείεται να ήταν σπάσιμο κλείδας αυτό που έπαθε! Μάλλον ήταν ράγισμα», είπε η Τσιμτσιλή, για να συμπληρώσει ο Φραγκολιάς: «Χτες μιλούσε με τους συμπαίκτες του, και όλη την ώρα στηριζόταν στο χτυπημένο χέρι, σαν να μη συνέβη ποτέ το ατύχημα! Και μετά λέμε ότι αυτός ο άνθρωπος έσπασε την κλείδα του;» 

Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου