Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Survivor: Mεγάλες γκάφες έκαναν στην ψηφοφορία οι Διάσημοι - Προβλέπεται σφαγή (βίντεο)


Μία επική ήττα, από τους αλλοπρόσαλλους Μαχητές, στο αγώνισμα της ασυλίας, οδήγησε τους Διάσημους σε επικές γκάφες και στη διαδικασία της ψηφοφορίας στο συμβούλιο του Survivor.


Για την ακρίβεια μπλέχτηκαν τόσο, που αναγκάστηκαν να υποδείξουν συνολικά τέσσερις, αντί για τρεις, που θα μπορούσαν, υποψήφιους προς αποχώρηση, ενώ έσπασε και η «σκληρή» ομάδα, την οποία καθοδηγούσε μέχρι πρότινος ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος βρέθηκε εκτός παιχνιδιού από την περασμένη εβδομάδα - όπως και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, την αποχώρηση της οποίας είδαμε επίσης χθες.

Κορυφαία στιγμή του δράματος το αδυσώπητο δίλημμα που αντιμετώπισε ο Μπο, ο οποίος έχοντας κερδίσει την προσωπική ασυλία, ήταν αναγκασμένος να προτείνει την Ευρυδίκη ή τον Χούτο. Τελικά υπέδειξε τον πρώην ποδοσφαιριστή, καθώς δεν τόλμησε να επιλέξει την αθλητικογράφο.

Μαζί με τον Χούτο, είναι υποψήφιοι για αποχώρηση (θα ανακοινωθεί την Πέμπτη το αποτέλεσμα), ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα, που ισοψήφησαν στη μυστική ψηφοφορία, αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης, που προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε κερδίσει επίσης την προσωπική ασυλία.

Αν εξαιρέσει κανείς τον Αγγελόπουλο, που δείχνει εξαιρετική ανθεκτικότητα και δημοφιλία στις ψηφοφορίες του κοινού, τότε ο τελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει πριν την ένωση των δύο ομάδων, θα είναι κάποιος ή κάποια από τους άλλους τρεις, ήτοι: Ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος είχε υπάρξει μία φορά υποψήφιος στις αρχές του Survivor (είχε αποχωρήσει τότε η Μαριάννα Καλλέργη), η Λάουρα Νάργες, που επιτέλους προτάθηκε έστω και τώρα, καθώς είναι απορίας άξιον πώς περνούσε ξώφαλτσα από τις σχετικές ψηφοφορίες, παρότι αγωνιστικά δεν υπάρχει, ενώ και στην παραλία της δεν διακρίνεται για το ζήλο στις δουλειές, και ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος είναι μεν υποδεέστερος άλλων συμπαικτών του στα αθλήματα, αλλά τουλάχιστον στην παραλία των Διάσημων, τρώνε χάρη στις μαγειρικές του ικανότητες! Ο τελευταίος πάντως έδειξε και ο πιο άνετος από τους τρεις μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση, ενώ γενικά δεν έχει προκαλέσει το κοινό με τη συμπεριφορά του.

Δεν αποκλείεται πάντως, παρότι η υποψηφιότητα Χούτου προέκυψε από μη σκόπιμο «λάθος» της Λάουρας, τελικά η ξανθιά παρουσιάστρια να ευνοηθεί από αυτόν τον συνδυασμό υποψηφίων και να γλιτώσει την αποχώρηση για ένα απλό λόγο: να αποδειχθεί ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής, να είναι περισσότερο αντιπαθής από εκείνη! Διότι εάν η Λάουρα είχε αντιπάλους μόνο τον Κοκκινάκη και τον Αγγελόπουλο, θα ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρούσε εκείνη - τώρα παίζεται ανάμεσα στην ίδια και τον Λάμπρο με πολλές πιθανότητες να φύγει ο τελευταίος.


«Μύλος» με τις ψήφους

Το πώς κατάφεραν να είναι αντί για τρεις, τέσσερις οι υποψήφιοι για αποχώρηση από τους επτά συνολικά παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα των Διάσημων είναι απορίας άξιον. Και οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η Λάουρα εξέπληξε φίλους και συμπαίκτες, σπάζοντας τη γραμμή, που είχαν οι άλλοι της περιβόητης «παρέας των 5», που είχε συγκροτηθεί γύρω από τον Χανταμπάκη (και συμμετείχαν Ευρυδίκη, Μπο, Χούτος και η Νάργες βέβαια).
Οι εναπομείναντες τέσσερις της παρέας, μετά την αποχώρηση του Χανταμπάκη, ήλπιζαν ότι θα πήγαιναν «μπλοκ» στην ένωση, αλλά τους βγήκαν όλα ανάποδα. Και να βρεθούν προτεινόμενοι οι άλλοι τρεις, δηλαδή ο Αγγελόπουλος, ο Χρανιώτης και ο Κοκκινάκης. Φευ!


Η πρώτη «αναποδιά» ήρθε με την επιτυχία που είχε ο Χρανιώτης, κερδίζοντας το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Έτσι, αναγκαστικά θα ήταν προτεινόμενος και κάποιος από την «σκληρή» παρέα. Θα μπορούσαν να περιορίσουν τη… ζημιά, έχοντας έναν υποψήφιο, αφού την άλλη προσωπική ασυλία την κέρδισε ο Μπο, αλλά φρόντισε η Λάουρα να τα κάνει θάλασσα και να βρεθούν δύο της παρέας στην κρίση του κοινού (η ίδια και ο Χούτος). Η Λάουρα θα ήταν, όπως αποδείχθηκε έτσι κι αλλιώς υποψήφια, αλλά τουλάχιστον θα τη γλίτωνε ο Χούτος – και οι οπαδοί της παρέας των «4» θα κατηύθυναν τις θετικές τους ψήφους μόνο σε ένα ίνδαλμά τους και όχι να κινδυνεύουν τώρα να διασπαστούν προσπαθώντας να προφυλάξουν δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου