Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 20, 2017

Η Παπακώστα που θυμίζει την Παπαδοπούλου στο SURVIVOR και ο Βαγγέλης που θέλει να γίνει αρχηγός – ξανά – με… κουρεμένο μαλλί made in vouli!

Άκρως ενδιαφέροντα είναι όσα γράφει σήμερα ο βηματοδότης για την Παπακώστα και την καρατόμησή της (με άρωμα SURVIVOR)
















Άκρως ενδιαφέροντα είναι όσα γράφει σήμερα ο βηματοδότης για την Παπακώστα και την καρατόμησή της (με άρωμα SURVIVOR) από σκιώδης υπουργός με εντολή του Κυριάκου. Μόνο που εκεί… μπαίνει και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που όπως δείχνει, θέλει να… ξαναγίνει πρόεδρος της Ν.Δ. για να τα λύνει όλα σε λίγα λεπτά.

Παραθέτουμε αυτούσια τα δύο αποσπάσματα:
ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
«Δεν είναι λίγοι (κυρίως οι γυναίκες βουλευτές της Β” Αθηνών) που παρομοίαζαν την Κατερίνα Παπακώστα με την Ειρήνη Παπαδόπουλου, την τραγουδίστρια που αποχώρησε (μετά δακρύων) από το Surviror. Και τούτο γιατί το τελευταίο διάστημα η κυρία Παπακώστα ήταν απομονωμένη από την υπόλοιπη Κοινοβουλευτική Ομάδα. 
Επέλεγε να κάθεται μόνης της στο Εντευκτήριο της Βουλής, πίνοντας παγωμένο τσάι και κάπου – κάπου έκανε παρατηρήσεις σε όσους τολμούσαν να καπνίσουν. Ελάχιστοι βουλευτές της ΝΔ την πλησίαζαν, και ακόμη λιγότεροι άνοιγαν συζήτηση μαζί της: «Η ίδια το επέλεξε να είναι μόνη της» έλεγαν πολλοί γαλάζιοι βουλευτές που είχαν προσέξει την απόπειρα απομονωτισμού της κυρίας Παπακώστα».


ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
«Ψυχή δεν φάνηκε στη Βουλή το πρωί της Τετάρτης. Οι περισσότεροι βρίσκονταν ακόμη στις εκλογικές τους περιφέρειες, αλλά… κρυπτόμενοι, όπως μου εξήγησε ο πρώην υπουργός Ι. Μανιάτης που έκανε τον περίπατό του στην οδό Βασ. Σοφίας: «Το Πάσχα δεν είδα κανέναν συριζαίο να κυκλοφορεί στο Ναύπλιο. Κρύβονταν» έλεγε. Ο μόνος που εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο Κοινοβούλιο ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 
Μπήκε μέσα φουριόζος και όταν ρωτήθηκε για τα όσα συνέβησαν στη ΝΔ με την καρατόμηση της κυρίας Παπακώστα, είπε «δεν έχω ιδέα» και όταν ξαναρωτήθηκε εάν αυτό δημιουργήσει πρόβλημα στη γαλάζια παράταξη, ο «Βαγγέλας» με το γνωστό χιούμορ του απάντησε: «Ας με έκαναν πρόεδρο της παράταξης, να τους έλυνα τα προβλήματα μέσα σε ένα λεπτό». Εν συνεχεία έφυγε σφαιράτος: 
«Πού πας, Βαγγέλη, τόσο βιαστικός;» ρωτήθηκε. «Εγώ ήρθα σήμερα στη Βουλή μόνον για να κουρευτώ». Για τη δική σας πληροφόρηση σας ενημερώνω ότι το κούρεμα στη Βουλή είναι μόλις τρία ευρώ. Εκτός εάν του κ. Μεϊμαράκη του κάνουν κάποια έκπτωση λόγω περιορισμένης εργασίας του μπαρμπέρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου