Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 18, 2017

Survivor: Το τρέιλερ που προδίδει την αλήθεια για τον τραυματισμό του Πάνου



Ο μάνατζερ ράγκμπι με μια ανάρτηση του στο instagram βάζει φωτιά στην παραγωγή του reality, καθώς στο τρέιλερ φαίνεται να έχει
φτάσει στα μέσα του στίβου, ενώ υποτίθεται πως τραυματίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα (Vids)


Μυστηριώδης ανάρτηση του Πάνου, μάνατζερ ράγκμπι, έρχεται να δημιουργήσει ερωτηματικά για το Survivor και τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα γεγονότα, σε σχέση με όσα τελικά παρακολουθούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο Πάνος Αργιανίδης, πόσταρε την Τρίτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία και ένα βίντεο από το πρώτο αγώνισμα, στο οποίο φαίνεται να βρίσκεται στα μέσα περίπου του στίβου, παίζοντας απέναντι στον Κώστα Κοκκινάκη.

Το πρόβλημα ωστόσο φαίνεται να είναι πως εμείς στο πρώτο εκείνο επεισόδιο, παρακολουθήσαμε τον παίκτη να τραυματίζεται και να πέφτει στο έδαφος λίγα μόλις μέτρα μετά την αφετηρία!
AdTech Ad

 "Πώς ενώ πράγματι τραυματίστηκα στα πρώτα δευτερόλεπτα, έφτασα στο δίχτυ στη μέση του Στίβου Μάχης; Βουτιά στην πραγματικότητα, ο τραυματισμός της αλήθειας" σχολιάζει και παραθέτει επίσης έναν σύνδεσμο με το βίντεο από το πρώτο, πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού.

Δείτε το teaser στο 0'.38'':



Πρόκειται για το teaser που προλόγιζε το reality επιβίωσης και στο οποίο, ανάμεσα στα πλάνα, φαίνεται όντως ο Πάνος, να βρίσκεται στα μέσα του στίβου μάχης απέναντι στον Κοκκινάκη.

Ας θυμηθούμε όμως λίγο το πρώτο εκείνο αγώνισμα. Η βαθμολογία είναι 3-3 και θέσεις για να παίξουν παίρνουν για πρώτη φορά - ή έτσι τέλος πάντων έχουμε την εντύπωση εδώ ως τηλεθεατές - ο Πάνος Αργιανίδης από τους Μαχητές και ο Κώστας Κοκκινάκης από του Διάσημους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δίνει το σήμα της έναρξης και στα πρώτα δευτερόλεπτα βλέπουμε τον Πάνο να πέφτει στο έδαφος με έναν τραυματισμό, που θα τον ταλαιπωρήσει για όσο διάστημα παραμείνει στο παιχνίδι.

Και τώρα δείτε τι είδαμε εμείς στην πρώτη ημέρα αγωνισμάτων:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου