Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Βίντεο Σόκ Με το Βουλευτή Κέρκυρας Κώστα Παυλίδη; Γιατί ο Παυλίδης παραλίγο να προκαλέσει Έμφραγμα στον Αλέξη Τσίπρα την ωρα που ψηφιζόταν το 4ο Μνημόνιο;Σοκ στο Ψευτο Αριστερό Κυβερνών Κόμμα-Σύριζα, Προκάλεσε η Απουσίατου Βουλευτή Κέρκυρας Κώστα Παυλίδη για κάποια λεπτά, την ώρα που ψηφιζόταν το 4ο Μνημόνιο Ονομαστικά και ήρθε η σειρά του Κώστα Παυλίδη να πει ΝΑΊ ΣΈ ΌΛΑ αυτος απουσίαζε!


Βρε που είναι ο Παυλίδης; Βρε που είναι; Έτοιμος να Φωνάξει την Φρουρααααααά,Φρουρααααααά,Φρουρααααααά, ο Τάσος Κουράκης (Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων) να ψάξουν να τον Βρουν! Βρε Μήπως ο Παυλάρας κανει την Ανατροπή σκέφτηκα σε μία στιγμή, και δεν θα ψηφίσει το 4ο Μνημόνιο, και χαλάλι του που μου επιτέθηκε την προηγούμενη φορά, Δείτε εδώ : Επίθεση Με Σεξιστικά Υπονοούμενα Βουλευτή Tου Σύριζα Στό Facebook Κατά Άρθου Του Σπύρου Πρίφτη!https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/FCj9sDQ8xMDΜπά,η χαρά κράτησε λίγο! Των Βρήκαν και οπως ήταν αναμενόμενο ψήφισε ΝΑΊ ΣΈ ΌΛΑ! Αλλα που ήταν; Αυτά είναι τα επικρατέστερα Σενάρια!

1ο) Ηταν στο καφενείο της Βουλής για Καφέ και Τσιγάρο;

2o) Έβλεπε Survivor;

3o) Πηγε να το Σκάσει απο την Βουλή αλλα η Φρουρά είχε αποκλείσει ολες τις Εξόδους-Εισόδους;

4o) Διαμαρτυρόταν εξω στην Βουλή μαζί με τους Διαδηλωτές κατα τις ψηφίσεις του 4ο Μνημονίου, μάλιστα πρωτοστατούσε στα Βία Επεισόδια που έγιναν! Ποιος Ξέρει;


Αλλά η έτερη Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη Μιλάμε Ψήφισε ΝΑΊ ΣΈ ΌΛΑ με Ταχύτητα Φωτός!

Δείτε το Βίντεο Εδώ

https://www.facebook.com/spyros.prifths/videos/1431667273561878/

Αρθρο  Σπύρος  Πρίφτης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου