Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 17, 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Αυτό που Περιμένει Όλους Μας… Κανένα Βοθροκανάλο δεν θα μεταδώσει αυτή την ΕΙΔΗΣΗ….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»…

Οι αρχές του Αμβούργου, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλη της Γερμανίας, έχουν αρχίσει να κατάσχουν ιδιωτικές κατοικίες για να διευκολύνουν την έλλειψη στέγης των «Μεταναστών»…

Σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, οι αρχές του Αμβούργου κατάσχεσαν έξι οικιστικές μονάδες στην περιοχή Hamm κοντά στο κέντρο της πόλης. Ένας διαχειριστής που διορίζεται από την πόλη ανακαινίζει τώρα τα ακίνητα και θα τα μισθώσει – ενάντια στη βούληση του ιδιοκτήτη – στους ενοικιαστές που επέλεξε η πόλη.

Η εκπρόσωπος της περιφέρειας Sorina Weiland είπε ότι όλα τα έξοδα ανακαίνισης θα χρεώνονται στον ιδιοκτήτη των ακινήτων.

Παρόμοια μέτρα απαλλοτρίωσης έχουν προταθεί στο Βερολίνο, τη γερμανική πρωτεύουσα, αλλά εγκαταλείφθηκαν επειδή κρίθηκαν αντισυνταγματικά.

Γερμανοί πολίτες ρωτούν τώρα το εξής: Οι αρχές θα περιορίσουν τώρα το μέγιστο ποσό κατοικίας ανά άτομο και θα αναγκάσουν τα άτομα με μεγάλα διαμερίσματα να τα μοιραστούν με τους ξένους;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου