Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όχι σε απολύσεις! «Φωτιά» σε αμαξοστάσια & δημαρχεία

“Μόνη λύση είναι να προχωρήσει άμεσα η νομοθετική ρύθμιση που θα μετατρέπει τις συμβάσεις όλων των εργαζομένων από Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου. Να πάρουν φωτιά όλα τα αμαξοστάσια και τα δημαρχεία! Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας απολύσουν” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Αναλυτικά:

Συνάδελφοι σσες

Δεν πρέπει να περάσει η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που απολύει τους συναδέλφους συμβασιούχους. Η προχθεσινή μας κινητοποίηση, η μαζικότητα της, η μαχητικότητα της έδειξε στην κυβέρνηση ότι είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι το τέλος!

Μόνη λύση είναι να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση που θα μετατρέπει τις συμβάσεις όλων των εργαζομένων από Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου.

Οι δυνάμεις της πλειοψηφίας της ΠΟΕ ΟΤΑ δίνουν ρεσιτάλ στη διάσπαση των εργαζομένων. Βάζουν κάθε είδους εμπόδιο στη συμμετοχή των συναδέλφων στις κινητοποιήσεις.

Δεν στήριξαν και δεν στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των σωματείων. Επιδιώκουν τη διάσπαση. Κουβέντα δε λένε για τη μονιμοποίηση τους. Παραμερίστε τους , είναι επικίνδυνοι!

Ξεκαθαρίζουμε ότι με βάση το καταστατικό μας και συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 2 το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλύπτει το σύνολο των εργαζομένων στους Δήμους και τη Περιφέρεια είτε είναι μέλη, είτε δεν είναι μέλη.

Να πάρουν φωτιά όλα τα αμαξοστάσια και τα δημαρχεία! Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας απολύσουν. Όλοι μαζί ανεξάρτητα από σχέση εργασίας θα δώσουμε τη μάχη. Κανένας μόνος του. Όλοι στο δρόμο του αγώνα! Συνεχίζουμε! Κλιμακώνουμε!

Τη Πέμπτη 18 του ΜΑΗ όλες και όλοι στη μεγάλη συγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ, των σωματείων και των επιτροπών αγώνα από όλη την Ελλάδα στις 13:00 στη πλ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ για να διεκδικήσουμε να μη γίνει καμιά απόλυση, για το δικαίωμα μας στη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά. ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12:00 μέχρι το τέλος ωραρίου.

Όλοι το απόγευμα στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 19:00 στην Ομόνοια ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβλερνησης , 4ο μνημόνιο. Μας αφορά όλους.

(Προσυγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις 18:30 στη πλ. Κάνιγγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου