Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Σημαντικές ελληνικές αρχαιότητες έκλεψε ο Κουστώ απ’ τα Αντικύθηρα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Υπενθυμίζουμε ότι στο ναυάγιο αυτό έχει βρεθεί το συγκλονιστικότερο μέχρι στιγμής,εύρημα αρχαίας τεχνολογίας, το οποίο ανατρέπει και αναθεωρεί τα όσα νομίζαμε μέχρι στιγμής για τον αρχαίο κόσμο. Τι άλλο άραγε εξίσου σημαντικό να αφαίρεσε ο Κουστώ από το ναυάγιο;
Υπενθυμίζουμε επίσης και τον ύποπτο ρόλο του Κουστώ ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για το γεγονός ότι πόντιζε ισραηλινές αρχαιότητες ανοικτά της Κρήτης για να παρουσιάσουν στην συνέχεια τον πολιτισμό των Μινωϊτών ως εβραϊκό,στα πλαίσια των γνωστών πρακτικών ,των «διαφόρων κέντρων», που προσπαθούν διακαώς με διάφορες ανθελληνικές ψευδοθεωρίες (Ινδοευρωπαίοι, Το αλφάβητο είναι Φοινικικό κ.λ.π.) να παραχαράξουν την Ιστορία και να υποβαθμίσουν τον Ελληνικό Πολιτισμό, εμφανίζοντας τον ως ένα πολιτισμό δανεικό από την Ανατολία!

Σημαντικές ελληνικές αρχαιότητες έκλεψε ο Κουστώ απ' τα Αντικύθηρα! - Στο απόσπασμα βλέπουμε ακόμη μια καταγγελία για τον ύποπτο ρόλο του Ζακ Υβ Κουστώ ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για το γεγονός ότι πόντιζε ισραηλινές αρχαιότητες ανοικτά της Κρήτης για να παρουσιάσουν στην συνέχεια τον πολιτισμό των Μινωϊτών ως εβραϊκό. Φανταστείτε τώρα τι έκλεψε ο Κουστώ απ' το συγκεκριμένο ναυάγιο που μετέφερε αρχαιότητες για να μας δείξουν τον υπολογιστή των Αντικυθήρων ο οποίος είναι απ' τις σημαντικότερες ανακαλύψεις που έχουμε στην κατοχή μας.
Όμως είναι γνωστός ο ρόλος ινστιτούτων όπως το Σμιθσόνιαν που εξαφανίζουν τις σημαντικές αρχαιότητες ανά τον πλανήτη για να ελέγχουν οι παγκοσμιοποιητές την ανθρωπότητα ευκολότερα μέσα απ' τον έλεγχο της ιστορίας του ανθρώπου αλλά ΚΥΡΙΩΣ αποκρύπτοντας την υψηλότατη τεχνολογία που υπήρξε σε προκατακλυσμιαίους πολιτισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου