Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 19, 2017

Εσείς θα δοκιμάζατε την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου;

Εάν δεν είστε καθόλου εξοικειωμένοι με τα καυτερά φαγητά, μπορείτε να σταματήσετε να διαβάζετε τώρα αυτό το κείμενο. Αν πάλι σας αρέσουν τα καυτερά, αυτό το κείμενο θα σας εξάψει την περιέργεια.

Ο Mike Smith, ένας άντρας που καλλιεργεί φυτά, στην Μεγάλη Βρετανία, υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου. Τόσο καυτερή που δεν πρέπει να καταναλωθεί. Όπως αναφέρει η HuffPost, η πιπεριά που έχει το όνομα Dragon's Breath (ανάσα δράκου) σκοράρει 2,48 εκατομμύρια μονάδες στην κλίμακα Scoville, που μετρά πόσο καυτερό είναι ένα τρόφιμο. Το σκορ αυτό την καθιστά πιο καυτερή από την πιπεριά Carolina Reaper, που έχει σκοράρει 1,57 εκατομμύρια μονάδες στην κλίμακα αυτή και είχε μέχρι τώρα το επίσημο ρεκόρ.

Αν και η κατανάλωση της συγκεκριμένης πιπεριάς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγείας ή ακόμα και θάνατο, ο Smith αναφέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που την έχουν δοκιμάσει.

«Ένας τύπος το πρωί την έφαγε και επιβίωσε.», ανέφερε.

Το έλαιο από την συγκεκριμένη πιπεριά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να μουδιάζει τοπικά περιοχές στο δέρμα για ιατρικούς λόγους, σε ανθρώπους που είναι αλλεργικοί στα τυπικά αναισθητικά.

Ο Smith έχει ήδη κάνει αίτηση στο ρεκόρ Γκίνες και περιμένει να εξεταστεί η πιπεριά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου