Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Goth Latte: Ο μαύρος καφές που έχει κατακτήσει το InstagramΜετά από το μαύρο παγωτό που τρέλανε τους χρήστες του Instagram, τώρα ήρθε και το «Goth latte» για να ικανοποιήσει τους λάτρεις του καφέ που αγαπούν το μαύρο χρώμα!
Τα συγκεκριμένα ροφήματα που έχουν ήδη κατακτήσει το Instagram, δεν ξεχωρίζουν μόνο για το χρώμα τους, αλλά και για το βασικό συστατικό τους που δεν είναι άλλο από τον ενεργό άνθρακα!

Ο ενεργός άνθρακας θεωρείται πως βοηθά στην απομάκρυνση των ανεπιθύμητων ουσιών από το σώμα, επειδή οι τοξίνες παγιδεύονται στους εκατομμύρια μικρούς του πόρους. Επομένως, ακόμη και αν ο μαύρος καφές δεν θεωρείται ελκυστικός από μερικούς λόγω του χρώματός του, στην πραγματικότητα είναι ωφέλιμος – αρκεί να πιείτε την κατάλληλη ποσότητα.

Μέχρι τώρα το Goth Latte σερβίρεται σε καφέ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας, αλλά δείχνει έτοιμο να κατακτήσει τον πλανήτη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου