Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 18, 2017

Μοντέλο ανέβασε ΑΥΤΗ την Φωτογραφία στο Instagram και έφαγε Άγριο Κράξιμο. Δείτε τον Λόγο


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Η Αυστραλέζα Stevie Alger είναι μοντέλο του Instagram με πάνω από 48.000 ακόλουθους και δουλεύει για μία από τις καλύτερες εταιρίες μπικίνι. Κοιτάζοντας τις δημοσιεύσεις της
νομίζει κανείς ότι είναι μια άψογη κοπέλα με τέλεια ζωή και τέλειο μαύρισμα. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική. …
Η Αυστραλέζα Stevie Alger είναι μοντέλο του Instagram με πάνω από 48.000 ακόλουθους και δουλεύει για μία από τις καλύτερες εταιρίες μπικίνι. Κοιτάζοντας τις δημοσιεύσεις της νομίζει κανείς ότι είναι μια άψογη κοπέλα με τέλεια ζωή και τέλειο μαύρισμα. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική.


Η Stevie συχνά δέχεται bullying από χρήστες του Instagram που ζηλεύουν την επιτυχία της. Παρ’όλο που έχει συνηθίσει την αρνητική προσοχή μέχρι κάποιο σημείο, δεν περίμενε να λάβει τόση αρνητικότητα από μια εταιρία με την οποία συνεργάζεται.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!Δυστυχώς, αυτό ακριβώς συνέβη και ο λόγος είναι πολύ ανησυχητικός. Η Stevie προσπαθούσε να βοηθήσει στην προώθηση της εταιρίας μαγιό Aquadiva, όταν η σχεδιάστρια της εταιρίας, Allison Appleby, της ρώτησε αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει μία από τις φωτογραφίες της για την εταιρία σε ένα καινούριο κατάστημα τους στο Gold Coast.


H Stevie απάντησε εκφράζοντας την ανησυχία της και λέγοντας ότι αισθανόταν ανασφάλεια για την συγκεκριμένη φωτογραφία. Η απάντηση που έλαβε ωστόσο ήταν κάτι που δεν περίμενε να δει σε μια επαγγελματική σχέση. Η Allison Appleby την ντρόπιασε χωρίς καμία συμπόνια για τις ανασφάλειες της 19χρονης κοπέλας.


Το μήνυμα της έλεγε:
«Είμαι πολύ απογοητευμένη, Stevie – σε επέλεξα προσωπικά, γιατί φαινόσουν τόσο καλή κοπέλα. Αυτός είναι ένας πολύ αγενής και ανώριμος τρόπος συμπεριφοράς προς εμάς. Δεν φαίνεσαι να ντρέπεσαι στην τελευταία σου φωτογραφία με την στάση σου – κάθεσαι με τα πόδια τόσο ανοιχτά! Μάλλον είσαι όπως τόσες άλλες κοπέλες στο Instagram – τόσο ψεύτικη. Allison.»
Η απάντηση της Allison ήταν τόσο σοκαριστική που η Stevie αποφάσισε να την μοιραστεί με τους ακολούθους της, μαζί με την δική της απάντηση, η οποία έλεγε: «Ουάου, αυτό είναι ένα από τα χειρότερα και αγενέστερα μηνύματα που έχω λάβει. Νομίζω ότι κάθε κοπέλα έχει το δικαίωμα να ντρέπεται που και που…»


Σε μια συνέντευξη για το περιστατικό, η Stevie δήλωσε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτά που είπε και το πώς το χειρίστηκε είναι λάθος σε τόσα πολλά επίπεδα, αλλά νομίζω ότι το καλύτερο είναι να το λήξω εδώ και να προχωρήσω. Στηρίζω απίστευτα όσους ορθώνουν το ανάστημα τους στους νταήδες… Είμαι πολύ χαρούμενη που τουλάχιστον είπα κάτι και ελπίζω να μην συμπεριφερθεί σε κάποιον άλλο έτσι ξανά.»


Η Appleby δήλωσε για το περιστατικό: «Δεν φαινόταν να είναι το ντροπαλό κορίτσι με τον τρόπο που παρουσιάζει τον εαυτό της στο Instagram. Όταν την ρώτησα τι δεν της άρεσε στην φωτογραφία, με άφησε να περιμένω 10 λεπτά. Με κάνει να αηδιάζω. Της έχω ζητήσει συγγνώμη δύο φορές, αλλά μέχρι στιγμής δεν την έχει δεχτεί.»
Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά δεν μας ακούγεται και πολύ μετανιωμένη η Appleby. Συμφωνείτε με όσα είπε;




Credit: viralthread.com
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου