Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 19, 2017

Μοντέλο του Instagram ζητεί από το διαδίκτυο να αξιολογήσει την εμφάνισή της. Δεν θα πιστέψετε τι ακολούθησε

Ένα μοντέλο του Instagram ήρθε αντιμέτωπο με το «σκληρό πρόσωπο» του διαδικτύου, όταν ζήτησε από τους χρήστες του να την αξιολογήσουν με βάση την εξωτερική της εμφάνιση.


Η Νις Γουέιντχοφερ από το Ντάλας του Τέξας έκανε το λάθος να απευθυνθεί στους χρήστες του Reddit, όπου ο καθένας μπορεί να γράφει ανώνυμα την γνώμη του, και αυτό που ακολούθησε δείχνει πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνου αρκετές ιστοσελίδες για την αυτοεκτίμηση των νεαρών σε ηλικία γυναικών.

Δεκάδες χρήστες άφηναν το ένα επιθετικό σχόλιο μετά το άλλο, αμφισβητώντας το κατά πόσο είναι πράγματι μοντέλο. Το αποτέλεσμα ήταν η ίδια να διαγράψει το προφίλ της μετά από έξι ώρες, με αποτέλεσμα οι χρήστες του Reddit να συνεχίσουν τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ στο Instagram, το οποίο χρησιμοποιεί και για επαγγελματικούς λόγους.

Έκτοτε η ίδια ανέβασε ένα ποστ, στο οποίο εξηγεί ότι ήταν λάθος της να επιζητήσει επιβεβαίωση από αγνώστους του διαδικτύου και στο οποίο καταλήγει πως συνεχίζει να τρέφει θετικά συναισθήματα για τους ακολούθους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου