Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Το μοντέλο που γεννήθηκε με δύο κόλπους μας συστήνεται μέσω youtube! (BΙΝΤΕΟ)Το μοντέλο Cassandra Blankson έπαθε σοκ όταν οι γιατροί της είπαν πριν από λίγο καιρό, ότι έχει δυο μήτρες…Μετά όμως όχι μόνο βρήκε την ψυχραιμία της αλλά μοιράστηκε αυτή την ιδιαιτερότητά της με όλο τον κόσμο με ένα βίντεο στο youtube και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την αποκάλυψη, το βίντεο συνεχίζει να τραβάει το ενδιαφέρον του κόσμου!


Η όμορφη Cassandra, είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό να ανεβάζει βίντεο στο youtube, λέγοντας πως μπορεί ένα μοντέλο που έχει ακμή να μη φαίνεται και πολλά άλλα μυστικά ομορφιάς αλλά πρόσφατα αποφάσισε να μοιραστεί κάτι πιο προσωπικό και ιδιαίτερα περίεργο: ότι γεννήθηκε με δυο κόλπους! Η Cassandra έχει επίσης από τη μια πλευρά ένα διπλό νεφρό, “εχει δυο φορές το μήνα περίοδο, κανονική σεξουαλική ζωή και θα μπορέσει να κάνει παιδιά, αλλά θα πρέπει να προσέξει στην εγκυμοσύνη γιατί μπορεί να έχει δίδυμα ή και παραπάνω έμβρυα!

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου