Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 15, 2017

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απελευθέρωσε Αμερικανό φοιτητή που είναι σε κώμα και κρατείτο 17 μήνες


Η Πιονγιάνγκ ανακοίνωσε ότι η απελευθέρωση του Αμερικανού σπουδαστή, έγινε για "ανθρωπιστικούς λόγους" μετά από κράτηση 17 μηνών


Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε σήμερα ότι απελευθέρωσε τον Αμερικανό Ότο Γάρμπιερ για "ανθρωπιστικούς λόγους" αφού κρατήθηκε στην φυλακή για 17 μήνες.





Ο Αμερικανός σπουδαστής βρίσκεται σε κώμα σύμφωνα με την οικογένειά του, ενώ η απελευθέρωσή του έγινε για ιατρικούς λόγους, μετά την σπάνια επίσκεψη στην Πιονγιάνγκ, υψηλόβαθμου Αμερικανού αξιωματούχου.

Το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA) μετέδωσε ότι η απελευθέρωσή του έγινε μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης την Τρίτη, χωρίς ωστόσο, να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια από το Τσιντσινάτι, έκτιε ποινή 15ετή φυλάκισης με καταναγκαστικά έργα για το «σοβαρό έγκλημα» που διέπραξε κατά του βορειοκορεατικού κράτους.

Ο Γάρμπιερ συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2016 για «σοβαρά εγκλήματα κατά του κράτους», λόγω της κλοπής επιγραφής από το ξενοδοχείο που διέμενε στην Πιονγιάνγκ που ανέγραφε προπαγανδιστικό σύνθημα υπέρ του καθεστώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου