Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 20, 2017

Τρώμε ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ! Δείτε ΠΩΣ να ξεχωρίσετε τις γενετικά ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ντομάτες σε 2 εύκολα βήματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι ειδικοί ανά τον κόσμο μας ενθαρρύνουν να τρώμε όσο πιο πολλά φρούτα και λαχανικά μπορούμε, αλλά η αλήθεια είναι πως τα γενετικά τροποποιημένα φρούτα και λαχανικά έχουν κατακλύσει την αγορά, παρά το γεγονός ότι επιβαρύνουν την υγεία μας.

Ξέρουμε άραγε τι τρώμε; Δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα μεταλλαγμένα προϊόντα από τα φυσικά αν και θα έπρεπε.

Υπάρχουν επιστήμονες και βιομηχανίες που τα στηρίζουν και μας επηρεάζουν να νιώθουμε ασφαλείς, αλλά θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να ξέρουμε τις διαφορές και να επιλέγουμε συνειδητά. Έχει ειπωθεί κατά καιρούς ότι τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα προκαλούν αλλεργίες και ασθένειες και πολλές χώρες έχουν αποκλείσει την παραγωγή και κατανάλωσή τους, όπως η Αυστραλία, το Μεξικό, το Περού, η Ιαπωνία και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα προϊόντα για των οποίων την παραγωγή χρησιμοποιήθηκαν αντιβιωτικά, παρασιτοκτόνα και λιπάσματα διαθέτουν κωδικό με 4 ψηφία. Για παράδειγμα μια μπανάνα έχει τον κωδικό 4011. Από την άλλη, τα οργανικά λαχανικά και φρούτα που παρήχθησαν δίχως συνθετικά χημικά διαθέτουν έναν πενταψήφιο αριθμό που ξεκινάει με τον αριθμό 9 ενώ τα αντίστοιχα γενετικά τροποποιημένα είδη έχουν πενταψήφιο κωδικό που ξεκινάει από 8. Έτσι μια οργανική μπανάνα έχει τον κωδικό 94011 ενώ η γενετικά τροποποιοιημένη μπανάνα έχει τον κωδικό 84011.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για πιο πολλές πληροφορίες.




διαφορετικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου