Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Πιγκουίνος Ταξιδεύει Κάθε Χρόνο 5.000 Μίλια Για Να Ξαναδεί Τον Ψαρά Που Τον Έσωσε!Ο πιο γλυκός πιγκουίνος του κόσμου που έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση φιλίας με έναν ψαρά.
Ένας πιγκουίνος κολυμπάει κάθε χρόνο 5.000 μίλια για να ξαναδεί τον άνδρα που του έσωσε τη ζωή.


Ο 71χρονος Joao Pereira de Souza ζει σε ένα μικρό χωριό έξω από το Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.Το 2011 βρήκε τον μικροσκοπικό πιγκουίνο καλυμμένο με πετρέλαιο να χαροπαλεύει στους βράχους μίας τοπικής παραλίας.

Τον μάζεψε, τον καθάρισε, τον τάισε και τον βοήθησε να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Μάλιστα του έδωσε το όνομα Dindim.

Ο Joao προσπάθησε να τον ελευθερώσει στη θάλασσα αλλά ο πιγκουίνος δεν έφευγε, με αποτέλεσμα να μείνει μαζί του 11 μήνες, μέχρι που άλλαξε δέρμα και μία μέρα εξαφανίστηκε.

Όμως ο Dindim δεν ξέχασε τον ψαρά φίλο του που τον βοήθησε και επέστρεψε στην ίδια παραλία αναζητώντας τον, μέχρι που τον βρήκε και τον ακολούθησε σπίτι του.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Dindim συνεχίζει να επισκέπτεται κάθε χρόνο τον ψαρά φίλο του και να περνάει χρόνο μαζί του, σύμφωνα με τη Metro News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου