Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 18, 2017

ΠΑΡΑΞΕΝΑ Η Κοιλιά αυτής της 52χρονης είναι σχεδόν 2,5 μέτρα αλλά ο Άντρας της την Λατρεύει! Το πιο Σοκαριστικό όμως είναι…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αυτή η ιστορία του θα μπορούσε να συνοψιστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και με πολλές διαφορετικές εκφράσεις.


Αυτό είναι ένα ασυνήθιστο ζευγάρι σύμφωνα με τα πρότυπα των περισσότερων λαών, αλλά υπάρχει ένα γεγονός που είναι αναμφισβήτητο. Είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν να το σταματήσει αυτό.


H 52χρονη Gayla Neufield χρησιμοποίησε την κοιλιά της, η οποία έχει διάμετρο 2,4 μέτρα, για να βρει τον έρωτα. Πέρασε χρόνια παλεύοντας με το πάχος της, αλλά πλέον το χρησιμοποιεί για να δελεάσει άντρες από όλο τον κόσμο, ανάμεσα τους και τον τελευταίο της σύζυγο, Lance.


Η Gayla είναι ένα online μοντέλο και φαίνεται λογικό να πιστεύει κανείς ότι ούτε οι πελάτες της, ούτε ο σύζυγός της, θα την ήθελαν με οποιονδήποτε τρόπο.


Εξάλλου, τουλάχιστον στην περίπτωση του συζύγου της, όταν γνωρίστηκαν είχε ήδη την «μεγάλη κοιλιά» της. Στα μάτια του όμως, αυτή η κοιλιά ήταν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα σε όλα τα άλλα έξοχα χαρακτηριστικά της.


Το ζευγάρι χρησιμοποίησε την κοιλιά της Gayla για να προωθήσει την καριέρα της σαν διεθνές μοντέλο μέσω διαδικτύου.


«Μεγαλώνοντας ντρεπόμουν για την κοιλιά μου, αλλά πλέον με ακολουθούν πολλοί άντρες που τους αρέσει πραγματικά.



Είναι άντρες από όλο τον κόσμο, γιατροί, δικηγόροι, ακόμη και bodybuilder. Μου λένε ότι είναι η τέλεια κοιλιά. Λένε ότι δεν έχει σημάδια και ότι τους αρέσει που δεν έχει δίπλες. Αυτό αρέσει σε πολλούς άντρες.»













H Gayla ζυγίζει 190 κιλά, αλλά δεν ένιωθε πάντα τόση σιγουριά για το σώμα της.


«Οι γυναίκες στην οικογένεια μου πάντα έπαιρναν κιλά γύρω από την κοιλιά, ειδικά μετά την γέννα. Η μαμά μου ήταν χοντρή και η αγαπημένη μου αδερφή ήταν χοντρή, το ίδιο και η γιαγιά και η προγιαγιά μου. Μεγαλώνοντας, τα παιδιά στο σχολείο με έδειχναν και με κορόιδευαν. Ντρεπόμουν πολύ που ήμουν χοντρή.»








Στα 8 της ήδη ζύγιζε 82 κιλά και συνέχισε να παχαίνει στην εφηβεία της.




Ένας γιατρός της έγραψε αμφεταμίνες για την βοηθήσει να κόψει τα γλυκά, αλλά απέτυχε και έγινε χειρότερα.


Οι καμπύλες της την έκαναν δημοφιλή στο λύκειο και είχε πολλούς θαυμαστές – αλλά ντρεπόταν στην σκέψη και μόνο να την δουν γυμνή.









Παρά τα προβλήματα με το βάρος της, τελικά παντρεύτηκε στα 19 και ξεκίνησε να προσπαθεί να χάσει βάρος. Αντί να χάνει όμως, διαπίστωσε ότι ήταν συνεχώς γύρω στα 130-180 κιλά. Η αυτοπεποίθηση της καταστράφηκε εντελώς όταν ο άντρας της είπε ότι ντρεπόταν για το βάρος της και χώρισαν το 1999.




Αυτό την έριξε πολύ και ανακάλυψε στο διαδίκτυο μια κοινότητα παχύσαρκων γυναικών με πολλούς θαυμαστές.




















Από περιέργεια μπήκε σε ένα φόρουμ και σύντομα εξεπλάγη από την ανταπόκριση των αντρών.




«Συνειδητοποίησα ότι ήμουν επιθυμητή, σέξι, όμορφη και απέκτησα αυτοπεποίθηση. Πάντα νόμιζα ότι οι άντρες στους οποίους αρέσουν οι παχουλές γυναίκες ήταν σπασίκλες που έμεναν στο υπόγειο της μαμάς τους, αλλά έκανα λάθος.»




Παρά τις επιτυχίες, αυτός που τράβηξε την προσοχή της ήταν ο 54χρονος Lance Neufield. Μετά από 2 συζητήσεις κανόνισαν να συναντηθούν από κοντά. Η Gayla υποσχέθηκε στον εαυτό της να μην ερωτευτεί ποτέ ξανά κανέναν – αλλά έπαθε πλάκα με τον 54χρονο Καναδό.














«Όταν τον είδα, σκέφτηκα ότι ήταν πολύ όμορφος. Μπήκε στο αυτοκίνητο και μου είπε ότι οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο με αδικούν. Κοκκίνισα. Χρόνια αργότερα ανακάλυψα ότι ο υπολογιστής του δεν έδειχνε καλά τις φωτογραφίες, αλλά και πάλι αισθανόμουν όμορφα με αυτό. Πήγαμε για φαγητό, πήραμε ένα μπουκάλι σαμπάνια και νοικιάσαμε ταινίες.




Δεν είδαμε καμία τελικά, γιατί περάσαμε όλο το βράδυ με κουβέντες και φιλιά σαν παιδιά. Ήμουν στεναχωρημένη όταν έπρεπε να φύγει.»




Ξεκίνησαν να τα έχουν από απόσταση και μετά η Gayla μετακόμισε στον Καναδά για να είναι μαζί του – και 6 χρόνια μετά παντρεύτηκαν.









Παρά το βάρος της, ισχυρίζονται ότι έχουν ενεργή και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Ωστόσο, η Gayla αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην καθημερινή της ζωή, όπως το να βρει ρούχα στο μέγεθος της. Επίσης, έχει κάποια προβλήματα υγείας, όπως αρθρίτιδα και πρόβλημα με τον θυρεοειδή, αλλά παραμένει θετική για το μέλλον.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου