Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 12, 2017

«Ιπτάμενο Πλοίο» βρίσκεται κάτω από την Μεγάλη Πυραμίδα;

Το Solar Ship.
Πολλά πολύτιμα αντικείμενα ανακτήθηκαν εντός της Αιγύπτου κατά τη διάρκεια των ετών, πολλους αρχαίους αιγυπτιακούς τάφους που βρέθηκαν άθικτοι, ανέγγιχτοι εδώ και χιλιετίες, εξακολουθούν να περιέχουν  πολύτιμα αντικείμενα  για τους βασιλιάδες τους, με σκοπό την  τους χρήση, στο πέρασμά τους στη μετά θάνατον ζωή.


Το ηλιακό σκάφος θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα ιδιαίτερα καλό παράδειγμα
Στους πρόποδες της Μεγάλης Πυραμίδας, μία φορά κάτω από  τόνους, ασβεστόλιθους, ακριβώς τοποθετείται το πλοίο του Χέοπα.
Ένα πλήρους μεγέθους αρχαίο αιγυπτιακό πλοίο, σφραγισμένο μέσα σε ένα λάκκο πάνω από 4000 χρόνια πριν.
Γιατί  δεν άκουσαμε σχετικά με αυτό το εκπληκτικό εύρημα; 

Πιστεύεται ότι έχουν κατασκευαστεί , το βασιλιά Χέοπα, ο οποίος ήταν ο δεύτερος Φαραώ της τέταρτης Δυναστείας του Παλαιού Βασιλείου της Αιγύπτου.
Το πλοίο είναι τώρα διατηρείται στο μουσείο βάρκα Γκίζας Solar χτισμένο στην περιοχή το 1985, είναι  αφιερωμένο στη διατήρηση του σκάφους, που έχουν κατάσταση των τεχνολογιών διατήρησης της τέχνης.
Πλοίο του Χέοπα είναι ένα από τα παλαιότερα, μεγαλύτερα και καλύτερα διατηρημένα πλοία από την αρχαιότητα.
Είναι μέτρα 44 μέτρα μήκος και 6 μέτρα πλάτος.
Είναι επίσης γνωστό ως παλαιότερο άθικτο πλοίο στον κόσμο, και έχει περιγραφεί από το σύνολο του σήμερα ως «ένα αριστούργημα της ξυλογλυπτικής» θα μπορούσε να πλεύσει σήμερα αν τεθεί σε νερό,
όμως, αυτό είναι σαφώς το πιο εκπληκτικό γεγονός για το ηλιακό σκάφος, ,, το πλοίο δεν είχε την πρόθεση να πλεύσει στο νερό, το ηλιακό σκάφος χτίστηκε για να πλεύσει μέσω του αέρα.
Χτίστηκε σε μεγάλο βαθμό με  κέδρους του Λιβάνου στην τεχνική κατασκευής κελύφους-πρώτα, χρησιμοποιώντας unpegged κορμούς απο το (αγκάθι Χριστού.)

Το πλοίο κατασκευάστηκε με επίπεδο πυθμένα αποτελείται από πολλές σανίδες, αλλά χωρίς πραγματική καρίνα,
Το πλοίο βρέθηκε πλήρης, αλλά σε κομμάτια στο πάτωμα σε στρώματα, που  λογικά αποσυναρμολογηθεί  κάτω απο την πυραμίδα.

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για το σκάφος για να συγκεντρωθούν κόπο, κυρίως από το Τμήμα αιγυπτιακό Αρχαιοτήτων επικεφαλής συντηρητή, Ahmed Youssef Μουσταφά.
Πριν την ανακατασκευή του σκάφους, έπρεπε να αποκτήσουν αρκετή εμπειρία στην Αρχαία Αιγυπτιακή βάρκα-οικοδόμηση. Σπούδασε τα ανάγλυφα σκαλισμένα στους τοίχους και τάφοι, και πολλά από τα μικρά ξύλινα μοντέλα πλοίων και σκαφών που βρέθηκαν σε τάφους. Ahmed επισκέφθηκε επίσης τα ναυπηγεία Νείλου του Παλαιού Καΐρου και Ma'adi και πήγε στην Αλεξάνδρεια, όπου ξύλινες βάρκες του ποταμού ήταν εξακολουθούν να γίνονται. 

(Translation google)

Είναι πλέον πιστεύεται ότι ήταν γνωστή ως «ηλιακό φορτηγίδα», ένα τελετουργικό αγγείο για τη μεταφορά του βασιλιά με τον ήλιο θεό Ρα σε όλη τους ουρανούς. Ωστόσο, φέρει ορισμένες ενδείξεις ότι χρησιμοποιήθηκαν, γεγονός που έχει αμηχανία πολλούς ερευνητές, λόγω των πλοίων μοναδικός σκοπός είναι να επιπλέουν στον ουρανό. είναι πιθανό ότι το πλοίο ήταν είτε ένα επιτύμβιο «φορτηγίδα» χρησιμοποιείται για να μεταφέρει ταριχευμένο σώμα του βασιλιά από το Μέμφις στην Γκίζα, ή ακόμα και ο ίδιος ο Χέοπα να χρησιμοποιηθεί ως «πλοίο προσκύνημα» για να επισκεφθούν ιερούς τόπους και ότι στη συνέχεια θάφτηκε για τον για χρήση στη μετά θάνατον ζωή.
Ωστόσο, καυτά ερωτήματα προκύπτουν από τέτοια συμπεράσματα, πρώτον, πώς θα πετάξει το πλοίο; Δεύτερον, αν το πλοίο είχε όντως προορίζονται να χρησιμοποιηθούν στο βασιλιά Khufus μετά θάνατον ζωή, γιατί ήταν αυτό στηρίζεται σε κομμάτια κάτω από την πυραμίδα; και γιατί δεν το δείχνουν φθορά από τη χρήση εντός της ζωής τους βασιλιάδες;
Μήπως αυτό το πλοίο κατά κάποιο τρόπο, από τη στιγμή κατέχει τη δύναμη της πτήσης; έκαναν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι; Έχουμε καλύπτει κατανείμει πρόσφατα σε σχέση με την αδιάσειστα στοιχεία που άφησαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, αποκαλύπτοντας την προηγμένη ικανότητά τους να διασχίσουν το μεγαλύτερο μέρος της γης πριν από Columbus, είναι το ηλιακό πλοίο ένα κομμάτι αυτού του παζλ;
Kamal Ελ-Mallakh που με κάποιο τρόπο προέβλεψε την ύπαρξη του πλοίου, και έχει αποδοθεί με την ανακάλυψή του το 1954, μέσω της εκτεταμένης προσωπική του έρευνα της περιοχής, σε μια περίοδο 14 ετών, βρέθηκε αρχικά έναν άλλο λάκκο, επίσης, στους πρόποδες του μεγάλου πυραμίδα.
Δυστυχώς, φαίνεται ότι το στρώμα αυτό είχε πέσει θύμα ληστείας λίγο πριν το βρήκε.
Αρχαιολόγοι και αιγυπτιολόγοι όσο, απέρριψε τους ισχυρισμούς του για κάποιο είδος πλοίου που ήταν μέσα σε αυτό το άδειο σπήλαιο, αλλά όταν βρέθηκε το άλλο λάκκο, ο οποίος πράγματι περιέχουν ένα πλοίο πριν από την αξίωσή του δικαιώθηκε, πώς Kamal ξέρεις;
Αργότερα θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι πίστευε κάτι μάλλον ειδική είχε κλαπεί από αυτό το πρώτο σπήλαιο, θα μπορούσε να ήταν το πράγμα που κάνει το έργο του πλοίου;


Ανεξάρτητα από το άλλο αυτό Σπήλαια χάσει περιεχόμενο, το ηλιακό σκάφος είναι σίγουρα ένα καταπληκτικό πράγμα από μόνο του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου