Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Το «Τέρας του Πάπα Λικ»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ένας ακόμη αστικός μύθος που κυκλοφορεί στο Νόρφολκ του Κεντάκι των ΗΠΑ, αφορά σε ένα εφιαλτικό τέρας με τις περισσότερες αναφορές να κάνουν λόγο ως μια κατσίκα με χλωμό δέρμα, κέρατα κριαριού και ανθρωπόμορφο κεφάλι.
Είναι το «Τέρας του Πάπα Λικ» («The Pope Lick Monster») του οποίου το όνομα λήφθηκε από την τοποθεσία Pope Lick Creek στην περιοχή Fisherville, εκεί όπου βρίσκεται ο σιδηροδρομικός σταθμός στον οποίο λέγεται ότι κατοικεί.
Οι ιστορίες φυσικά ποικίλουν αναφορικά με τον τρόπο που το πλάσμα αυτό επιτίθεται στα θύματά του. Μερικοί λένε ότι το τέρας τα υπνωτίζει και τα παρασύρει πάνω στο τρίποδο όπου και τα δολοφονεί, πριν την άφιξη του τρένου. Άλλοι πάλι ισχυρίζονται ότι επιτίθεται με ένα αιματοβαμμένο τσεκούρι.
Όπως γίνεται με τους περισσότερους μύθους, η προέλευσή του διαφέρει ανάλογα με το ποιος τη διηγείται. Άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι το τέρας δραπέτευσε από κάποιο τσίρκο και άλλοι πως προέκυψε από την ένωση ανθρώπου και κατσίκας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου