Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 15, 2017

Ραχήλ Μακρή για την υπόθεση Χαρδούβελη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ραχήλ Μακρή: «Αποδεικνύεται τελικά ότι, πίσω από τις εξουσίες κρύβονται τα ίδια αφεντικά και σωτήρες που δίνουν εντολές μέσω email»

Ο κύριος Χαρδούβελης, νοιώθοντας την άνεση που του προσέφερε το φιλικό περιβάλλον του συλλόγου, του οποίου εξυπηρετεί τα συμφέροντα, δήλωνε ότι «οι πολιτικοί αποφασίζουν για τη δημοσιονομική πολιτική και όχι η δικαστική εξουσία» και διαβεβαίωνε ότι η κυβέρνηση δεν θα έκανε πίσω στο ξεπούλημα που είχε βαφτίσει μεταρρύθμιση.

Βαδίζοντας στο δρόμο περιφρόνησης της δικαιοσύνης που χάραξε ο άλλος πασοκικός Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος στις 12 Μαρτίου 2011 έστελνε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη δέσμευση μεταξύ άλλων ότι, θα συνεχίσει τις διαρθρωτικές αλλαγές και ότι θα νομοθετήσει δημοσιονομικούς κανόνες «όπως θέλουμε εμείς, όχι απαραίτητα στο Σύνταγμα» (http://bit.ly/2s0hvWa), δικαιολογούσε τις εντολές νομοθέτησης με email της τρόικα.

Ξεχνούσε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου η Τρόικα εντέλει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης εκτελεί τις διαταγές για τον κώδικα δικηγόρων που έγινε νόμος τους κράτους.

Κρύβονταν ο Χαρδούβελης όταν περνούσε στο θερινό, την παραχώρηση του ελέγχου της δημοσιονομικής πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Δεν εμφανίζονταν στη Βουλή, όταν έκανε το ρόλο του Υπουργού Οικονομικών τελείως διακοσμητικό, έχοντας χιάσει την δυνατότητα απόφασης νομισματικής και δημοσιονομικής πολιτικής.

Σήμερα, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι έπρεπε να υποβάλλει δήλωση «πόθεν έσχες» και η δικαιοσύνη τον αθωώνει.

Είναι προφανές ότι, η δικαιοσύνη αντί να ανατρέπει τις αποφάσεις των υπαλλήλων της τρόικα που σε συνεργασία με ντόπιους μαυραγορίτες ρημάζουν την χώρα μας, καλύπτει αυτούς που περιφρονώντας τους, δήλωναν ότι, «οι πολιτικοί αποφασίζουν και όχι η δικαστική εξουσία».

Αποδεικνύεται τελικά ότι, κάτι ήξερε, καθώς φαίνεται ότι, πίσω από τις εξουσίες κρύβονται τα ίδια αφεντικά και σωτήρες που δίνουν εντολές μέσω email.









Μην ανησυχείτε κύριοι, να έχετε την βεβαιότητα ότι θα έρθει η ώρα που ο ελληνικός λαός θα σας ανατρέψει και θα στείλει κάθε κατεργάρη εκεί που του αρμόζει.

Το Μέτωπο Νίκης θα είναι εκεί έτοιμο, μαζί με τον λαό, να εφαρμόσει το σχέδιο απεμπλοκής της εκτελεστικής εξουσίας από την δικαστική και την απαγόρευση των παρεμβάσεων στην ηγεσία της, που θα εκλέγεται από τους ίδιους τους λειτουργούς της με δημοκρατικές διαδικασίες.

Θα είναι εκεί, για να εφαρμόσει την συμμετοχή του λαού και στην λήψη των δικαστικών αποφάσεων, όπως ορίζει το Σύνταγμα.



Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου