Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Βουλευτής κοιτούσε... αισθησιακές χορεύτριες στο κινητό του μέσα στη Βουλή - ΦΩΤΟΣτα πράσα πιάστηκε ένας βουλευτής του βρετανικού Κοινοβουλίου, από συνάδελφό του, να κοιτάζει στο κινητό του αισθησιακές φωτογραφίες χορευτριών νυχτερινού κέντρου.

Πρόκειται για τον Τζόναθαν Ντζανόγκλι, ενώ την αποκάλυψη έκανε η βουλευτής Άννα Σούμπρι, που καθόταν πίσω του και ανάρτησε στο twitter τη σχετική φωτογραφία.


Μάλιστα οι followers της κατάφεραν να εντοπίσουν σε ποιο συγκεκριμένο nightclub εργάζονται οι κοπέλες της φωτογραφίας. Στην αρχή δεν μπορούσε να ταυτοποιηθεί ο βουλευτής, αλλά στη συνέχεια οι χρήστες κατάφεραν να τον εντοπίσουν, επειδή ο Ντζανόγκλι ακολουθεί στο twitter έναν λογαριασμό με το όνομα "History Lovers Club".


Ο Ντζανόγκλι πάντως το αρνήθηκε, και δήλωσε ότι απλώς χάζευε γενικά στο twitter, ενώ υποστήριξε ότι δεν θυμάται τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.


Δείτε την ανάρτηση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου