Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 19, 2017

Τι μαρτυρά το ζώδιό σου για τον τρόπο που κάνεις σεξ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα άστρα στέκουν πάνω από το κρεβάτι σου σαν καθρέφτης. Τι δείχνουν;


Ό,τι παραπάνω πληροφορία σου δίνεται για την
προσωπικότητά σου και όσα επηρεάζουν τον
τρόπο που φέρεσαι, πρέπει να είναι καλοδεχούμενη. Για παράδειγμα, στο σεξ τρελαίνεσαι για χάδια. Γιατί; Πώς εξηγείται αυτό; Το ερωτικό σου προφίλ ίσως ταυτίζεται με εκείνο του ζωδίου σου και πολλά χαρακτηριστικά που βλέπεις σε σένα και δεν ξέρεις γιατί τα έχεις να απορρέουν από το γεγονός και μόνο ότι την ώρα που γεννιόσουν, οι πλανήτες όρισαν κάποια πράγματα για σένα. Είναι κι αυτό μία άποψη.

Κριός

Πρώτα στον ζωδιακό κύκλο, πρώτα και στα ερωτικά δρώμενα τα δραστήρια Κριαράκια, που θέλουν να έχουν το προβάδισμα και σ' αυτόν τον τομέα. Περιπετειώδη, παρορμητικά πλάσματα με φυσική τάση στο σεξ που γίνεται ώστε να το απολαμβάνουν όλοι όσοι συμμετέχουν σ' αυτό. Κοινώς, δεν θέλει να περνάει καλά μόνο εκείνη/ος, αλλά και ο/η παρτενέρ. Αγαπημένη στάση το doggy style.

Ταύρος

Παρά το γεγονός ότι ο Ταύρος σαν ζώο είναι επιθετικό, ως ζώδιο ξεχειλίζει τρυφερότητα. Θέλει χάδια και αισθησιασμό, τρελαίνεται για μασάζ και τέτοια, γενικώς οι ταχύτητες είναι πεσμένες γιατί δεν μπορεί την ένταση. Η αγαπημένη στάση της Ταυρίνας είναι εκείνη στην οποία στέκεται από πάνω και του αρσενικού Ταύρου κάτι πιο παραλλαγμένο, γιατί μπορεί να μην κάνει ακροβατικά, αλλά αν σε δει να εμπνέεσαι πρωτοπορίες, θα ακολουθήσει. Κτητικό ζώδιο, εμπνέει ασφάλεια στο σεξ.

Δίδυμος

Άλλο ένα δραστήριο μέλος του ζωδιακού κύκλου, με φαντασία που δύσκολα ρεγουλάρεται και ταλέντο στο oral sex. Βάζουν ποικιλία γιατί βαριούνται την επανάληψη, ενώ η έμφυτη περιέργεια και ο αυθορμητισμός τους είναι τα κίνητρα που τους ωθούν στον πειραματισμό. Με Δίδυμο στο κρεβάτι κανείς δεν βαριέται. Ένα κακό έχουν, μιλάνε πολύ. Όχι στο σεξ. Μετά απ' αυτό. Εξωστρεφής γαρ.

Καρκίνος

Ευαίσθητα και στοργικά πλάσματα- στο σεξ τουλάχιστον- τα Καρκινάκια κάνουν τον ερωτικό τους σύντροφο να νιώθει μοναδικός/ή. Είναι προστατευτικά και προτιμούν τις στάσεις που τα σώματα γίνονται ένα. Επίσης είναι "μανούλες" στο sex talk γι' αυτό αν κάνεις κάτι καλά, θα πάρεις απευθείας τα εύσημα, τα οποία θα ήταν σοφό να ανταποδώσεις εφόσον το αισθάνεσαι, γιατί είναι και λίγο ανασφαλή τα Καρκινάκια, το οποίο σημαίνει πως "διψάνε" για επιβεβαίωση.

Λέων

Η φυσική θέση του Λέοντα είναι στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Μόνο εκεί νιώθουν καλά και κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι λατρεύουν να παίρνουν πρωτοβουλίες. Το δράμα πάντα θα εξιτάρει τα Λιονταράκια, τα οποία συμπαθούν τους παρτενέρ που φωνάζουν από χαρά στο σεξ. Γιατί αυτό σημαίνει ότι οι ίδιοι κάνουν κάτι καλά.

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει να ικανοποιεί πρωτίστως το σύντροφό του γι' αυτό ψάχνει τρόπους και παιχνίδια που θα δώσουν απόλαυση και στους δύο. Για παράδειγμα, η στάση 69 είναι κάτι που θα επιδιώξει ένας κλασικός Παρθένος. Ως τελειομανείς και πρακτικοί που είναι, το ψάχνουν λίγο παραπάνω και στην ερωτική επαφή, αλλά πάντα μέσα σε politically correct πλαίσιο. Την πιο τρελή σου φαντασίωση δεν θα σου την κάνει πράξη ο Παρθένος.

Ζυγός

Λατρεύει να έχει το πάνω χέρι, στο σεξ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλει να σε καπελώσει, αφού η φύση του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο. Οι Ζυγοί είναι της ισορροπίας, οπότε το ιδανικό σεξ για εκείνους είναι 50% τρυφερότητα- 50% αγριότητα. Δεν μπορούν να περνάνε καλά μόνοι τους πουθενά, οπότε παίρνουν διπλάσια χαρά όταν το ταίρι τους δείχνει πως αυτό που συμβαίνει είναι απολαυστικό.

Σκορπιός

Το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή του Σκορπιού, οι οποίοι παρατηρούν τα πάντα και έχουν την αυτοπεποίθηση ότι ξέρουν τι είναι εκείνο που θα εκτοξεύσει στα ουράνια το άτομο που τους ενδιαφέρει ερωτικά. Δυναμικά πλάσματα και αρκετά χειριστικά, με ροπή στον ρόλο του κυρίαρχου. Κι επειδή ξέρουν πότε κάποιος λέει αλήθεια ή ψέματα, αντιλαμβάνονται πότε κάποιος υποκρίνεται.

Τοξότης

Τι θέλει ένας Τοξότης στη ζωή του; Να περνάει καλά, τελεία. Η ανεξαρτησία τους είναι το δυνατό και το τρωτό τους σημείο. Απολαμβάνουν το σεξ σαν τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής, κι εσύ μαζί τους, αλλά δεν είναι για πάντα, γιατί έχουν τάση προς την πολυγαμία. Κοινώς, με τον περιπετειώδη Τοξότη περνάς καλά όσο κρατάει και μετά πας παρακάτω.

Αιγόκερως

Ποιο είναι το πιο ισχυρό αφροδισιακό ενός Αιγόκερου; Η ασφάλεια. Μόνο όταν νιώθει σίγουρος και προστατευμένος ξεδιπλώνει τα ερωτικά του ταλέντα, τα οποία είναι κυρίως δημιουργικά. Μπορεί να δείχνει έτσι μαζεμένο και ντροπαλό πλάσμα, αλλά με το που ανεβαίνει ο "πυρετός" γίνεται αγρίμι. Στα συν του το ότι είναι πιστό ζώδιο.

Υδροχόος

Καλώς τα παιδιά της εξερεύνησης. Δεν είναι νέο, οι Υδροχόοι φημίζονται για τα φετίχ και την έφεση στην αντισυμβατικότητα. Προκαλούν, τολμάνε, δεν κολλάνε πουθενά και γενικώς το μυαλό τους όλο στο σεξ το έχουν.

Ιχθύες

Αν δεν του βγάλεις βαρύ συναίσθημα του Ιχθύ, στο κρεβάτι δεν θα πέσει μαζί σου, μην κουράζεσαι. Κι όταν πέσει, δύσκολα θα σηκωθεί, το οποίο είναι και καλό και κακό, αφού τα "Ψαράκια" δένονται με τον/ην παρτενέρ, αλλά δεν τους λες και πολύ υπερδραστήριους, ούτε και εραστές του με άγριες διαθέσεις. Άρα διψάνε να παίρνουν και να δίνουν τρυφερότητα, αγκαλιές, φιλιά και τέτοια γλυκά. Take it or leave it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου