Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 10, 2017

Η Εντυπωσιακή παραλία της Ρόδου που πήρε το όνομα της από τον Αγιο Παύλο που πήγε να κηρύξει το Ευαγγέλιο!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Η Ρόδος σας προσφέρει μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα! Στους πρόποδες της Ακρόπολης και περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την πόλη της Ρόδου, ​​βρίσκεται ο κόλπος του Αγίου Παύλου. Σύμφωνα με έναν θρύλο, από τον οποίο η παραλία πήρε και το όνομά της, ο Άγιος Παύλος έφθασε στο μέρος αυτό για να κηρύξει το Ευαγγέλιο και να διδάξει τον Χριστιανισμό γύρω στο 43 μ.Χ.

Ρόδος – Άγιος Παύλος 7Μια ονειρική περιοχή ακριβώς στην πίσω πλευρά της Λίνδου, με το βλέμμα σας να βυθίζεται στο σκούρο μπλε του Αιγαίου και με θέα την περίφημη Ακρόπολη της Λίνδου. Στο άκρο της, πριν τα βράχια βρίσκεται το κατάλευκο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου. Η παραλία του Άγιου Παύλου αποτελείται από δύο μικρούς κόλπους, με ρηχά κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, ακτή καλυμμένη με άμμο και βότσαλο, και τοπίο που περιτριγυρίζεται από βράχια κατάλληλα για βουτιές! Πρόκειται για ένα μαγευτικό κόλπο, ιδανικό για όσους θέλουν να ευχαριστηθούν τη θάλασσα και τον ήλιο μέχρι αργά.Διαφήμιση


Ρόδος – Άγιος Παύλος 2Η παραλία είναι οργανωμένη και προσφέρει όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες της. Στο δεξί τμήμα της θα βρείτε ξαπλώστρες και ομπρέλες, ταβέρνα – καντίνα και αναψυκτήριο, ενώ ο άλλος κόλπος προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης και απομόνωσης. Η πρόσβαση σας στην παραλία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με 2 τρόπους, είτε με το όχημα σας μέχρι το parking της παραλίας και έπειτα να περπατήσετε μέχρι την ακτή, είτε με το ΚΤΕΛ Ρόδου που πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια μέχρι τη Λίνδο ( κόστος 5 € ) και μετά με τα πόδια από τη Λίνδο προς την παραλία μιας και η απόσταση δεν είναι μεγάλη. Η παραλία είναι πολύ δημοφιλής και προσελκύει πολύ κόσμο. Γι΄ αυτό καλό θα ήταν να την επισκεφτείτε από νωρίς, ώστε να βρείτε ομπρέλα και parking.

Ρόδος – Άγιος Παύλος 5Πολλοί λάτρεις του κινηματογράφου ζητούν από τους βαρκάρηδες που αγκυροβολούν στην περιοχή μία επίσκεψη στο Λακί, όπου γυρίστηκαν κάποιες σκηνές της ταινίας «Τα κανόνια του Ναβαρόνε». Πολύ ωραία βαρκάδα! Πρόκειται για μία παραλία που ανταπεξέρχεται και στον πιο δύσκολο κριτή!! Απολαύστε κάθε σπιθαμή της!






ΠΗΓΗ hellas-beach.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου