Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 14, 2017

Στήριξη στον Τσίπρα από τον νεοφασίστα Γεωργιάδη: Με ενοχλεί ένας ξένος υπουργός να εμπαίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Είναι δυνατόν να είσαι ο πρωθυπουργός και να μην καταλαβαίνεις, ότι το να αδειάζεις τον Σόιμπλε, είναι αρκετός λόγος για να χαλάσει η συμφωνία;»

«Είναι πάρα πολύ κακό για την Ελλάδα και με ενοχλεί πάρα πολύ και ως βουλευτή και ως πολίτη, που ένας ξένος υπουργός εμπαίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης καλεσμένος στην...εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.


Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του ανέφερε: «Προφανέστατα ο κ. Σόιμπλε ενοχλήθηκε πάρα πολύ από την δήλωση του κ. Πρωθυπουργού εκείνη τη μέρα στη Βουλή που είπε ετοιμάζομαι να βάλω γραβάτα και όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, μα ο κ. Σόιμπλε δήλωσε ότι το χρέος πάει για Ιούλιο 2018 , ο κ. Τσίπρας είπε ότι μιλάει με την Μέρκελ δεν με νοιάζει ο Σόιμπλε. Όταν το άκουσα εγώ αυτό λέω "Θεέ μου τι ξύλο έχουμε να φάμε". Είναι δυνατόν να είσαι ο πρωθυπουργός της χώρας και να μην καταλαβαίνεις, ότι το να αδειάζεις δημοσίως τον Σόιμπλε, λέγοντας τι είπε με την Μέρκελ είναι αρκετός λόγος για να χαλάσει η συμφωνία;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου