Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Η κατάντια του ανθρώπινου είδους τελικά δεν έχει όρια - Εκατοντάδες άνθρωποι ζητωκραυγάζουν για τον Βασανισμό αυτής της Μαϊμούς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ο λόγος που την Τιμώρησαν; Θα σας Σοκάρει!
Στην Ινδία, μαϊμού βρέθηκε σε σοβαρό κίνδυνο όταν κάποιοι αποφάσισαν να την τιμωρήσουν επειδή έκλεψε φαγητό και προκάλεσε χάος στην τοπική λαϊκή αγορά. Συχνά οι μαϊμούδες κλέβουν φρούτα και λαχανικά, αλλά μόνο επειδή δεν έχουν άλλη πηγή για να τραφούν.

Αντί να λύσουν το ζήτημα ανάμεσα σε μαϊμούδες και ανθρώπους, οι ντόπιοι αποφάσισαν να τιμωρήσουν μια μαϊμού με τον δικό τους τρόπο. Κάποιοι έπιασαν μια μαϊμού, έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της με σκοινί από νάιλον και την έβαλαν μπροστά σε πλήθος που ζητωκραύγαζε για την γιουχάρουν!
Κάποιος τράβηξε φωτογραφίες της βίαιης πράξης σαν απόδειξη της κακοποίησης ζώων που υπάρχει ακόμη και σήμερα και δεν τιμωρείται.Τα ζώα δεν θα έπρεπε να τιμωρούνται με κανέναν τρόπο, ό,τι κι αν έχουν κάνει, αφού θέλουν απλά να επιβιώσουν, όπως κι εμείς. Ήρθε η ώρα να μάθει κάποια πράγματα η ανθρωπότητα.


fanpage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου