Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Λαμία: Σκότωσα τη γιαγιά μου και το γείτονα. Τους έβλεπα όλους ως εχθρούς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Είμαι ένοχος, σκότωσα τη γιαγιά μου και το γείτονα, είπε σήμερα σε δικαστές και ενόρκους ο νεαρός που στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 σε
κατάσταση αμόκ είχε δολοφονήσει με μαχαίρι την ηλικιωμένη γιαγιά του, έναν γείτονα και είχε τραυματίσει την σύζυγο του γείτονα.Ο 18χρονος τότε δράστης παραδέχθηκε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και βρισκόταν εκτός εαυτού. Δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου είπε στην απολογία του. Τους έβλεπα όλους ως εχθρούς.Ο νεαρός ζούσε στον Μώλο του δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου μαζί με την γιαγιά του, αφού η μητέρα του είναι μπλεγμένη στον κόσμο των ναρκωτικών και ο πατέρας μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρεία.

Πρωτόδικα το δικαστήριο του Καρπενησίου του είχε επιβάλει 20 χρόνια και 8 μήνες κάθειρξης αναγνωρίζοντάς του τα ελαφρυντικά της μετεβηφικής ηλικίας και του μειωμένου καταλογισμού.

Η απόφαση του εφετείου σήμερα ήταν 20 χρόνια κάθειρξη ενώ αφαιρέθηκαν οι 8 μήνες λόγω διαγραφής των αδικημάτων της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Του αναγνωρίστηκαν πάντως τα ίδια ελαφρυντικά.

Πάντως σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Κρούπη, σύντομα θα αποφυλακιστεί.
tvstar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου