Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 19, 2017

ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: Μπήκε από την πίσω πόρτα σε αίθουσα εκδήλωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν οι αγρότες της Ημαθίας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, κατά την έλευσή του στη Βέροια το απόγευμα του Σαββάτου.


Ο Υπουργός βρέθηκε στην Εληά με αφορμή την ίδρυση Διεαπαγγελματικής Οργάνωσης για το Ροδάκινο που υπεγράφη στη Βέροια.

Μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, του αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας» αλλά και μέλη του ΠΑΜΕ Ημαθίας, περίμεναν με πανό τον Υπουργό μπροστά στην Εληά για να διαμαρτυρηθούν, να του δώσουν τα «εύσημα» όπως είχαν προαναγγείλει με ανακοινώσεις τους στον Τύπο.

Προς αποφυγή επεισοδίων και παρά την έντονη αστυνομική παρουσία στην πλατεία, παρά τη μικρή τελικά συμμετοχή των διαμαρτυρόμενων, ο Υπουργός επέλεξε να μη συναντήσει τους αγρότες κατά την είσοδό του και οδηγήθηκε στην αίθουσα από την πίσω πόρτα.

Μόλις το αντιλήφθηκαν οι συγκεντρωμένοι, εξοργίστηκαν και ζήτησαν να μπουν στην αίθουσα. Άλλωστε όπως είπαν, η εκδήλωση ήταν ανοιχτή και το θέμα τους αφορούσε άμεσα. Ακολούθησαν μικρής έντασης διαπληκτισμοί μεταξύ συγκεντρωμένων και αστυνομίας, ενώ οι αγρότες πέταξαν ροδάκινα στο δρόμο.

Δειτε το βίντο από το veriotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου