Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 18, 2017

Σαν σήμερα... ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα σε μια ιστορική επίσκεψη στη Γάζα…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Στις 18 Ιούνη 1958, ο Τσε επισκέφθηκε ως εκπρόσωπος της Κουβανέζικης Επανάστασης τους καταυλισμούς Παλαιστινίων προσφύγων στη μαρτυρική Γάζα και δήλωσε έμπρακτα την υποστήριξη της Κούβας στην Παλαιστινιακή Επανάσδταση.
Η Κούβα της Επανάστασης και του Σοσιαλισμού δεν έπαψε ποτέ να στηρίζει το δικαίωμα των Παλαιστινίων να ζουν στην πατρίδα τους, όπως και σήμερα βρίσκεται στο πλευρό της Συρίας που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση!
Όμως οι "καιροί άλλαξαν" για όσους υπηρετούν τη νέα τάξη, το 4ο Ράιχ... Η "ριζοσπαστική αριστερά" στην αποικία Ελλάδα, με ηγέτη τον "ριζοσπάστη αριστερό" Τσίπρα, τον άνθρωπο που έδωσε το όνομα του Τσε στο παιδί του (άραγε πως μπορεί να το κοιτάει στα μάτια χωρίς ντροπή;), στη Θεσσαλονίκη χαριεντίζεται με τον εγκληματία πολέμου, τον ναζί Νετανιάχου, στηρίζει τους φονιάδες στη Συρία, υπηρετεί πιστά και δουλικά το 4ο Ράιχ...


Χθες στη Θεσσαλονίκη ο "ριζοσπάστης αριστερός" χαριεντίζεται με τον δολοφόνο σιωνιστή του ναζιστικού κατοχικού καθεστώτος... Πραγματικά "οι καροί άλλαξαν"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου