Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

"Τρέχει κόκκινο νερό από τις βρύσες μετά τον σεισμό" - ΦΩΤΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Λέσβου το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες σε πολλές περιοχές τρέχει από τις βρύσες νερό με χώμα.


Όπως αναφέρει το lesvospost.com, κάτοικος από την περιοχή Πλάτανος είπε ότι από χθες, μετά τον σεισμό από τη βρύση της τρέχει νερό… κόκκινο από το χώμα.


Τεχνικός που μίλησε στην ίδια ιστοσελίδα δήλωσε ότι αυτό είναι φυσιολογικό φαινόμενο μερικές φορές, έπειτα από σεισμό και δεν πρόκειται για βλάβη.

"Επειδή η γεώτρηση είναι πολύ βαθιά μέσα στη γη, είναι φυσιολογικό, μετά από τόσο δυνατό σεισμό, να πέσει κάποια ποσότητα χώματος. Δεν πρέπει, ωστόσο, να ανησυχούν οι κάτοικοι, χρειάζεται να κάνουν λίγη υπομονή, μέχρι να απομακρυνθεί σε λίγη ώρα το χώμα από το νερό το οποίο και θα ξεθολώσει. Μέχρι τότε, ας αποφύγουν να πιουν νερό. Δεν πρόκειται, πάντως, για βλάβη δικτύου, αλλά για φυσική συνέπεια μέσα βαθιά στη γη, μετά από ένα σεισμό τέτοιου μεγέθους".Πηγή: LesvosPost.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου