Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 12, 2017

Δύο περίεργα ευρήματα ανακαλύφθηκαν στον πλανήτη Άρη [Βίντεο]



Η συλλογή των περίεργων ευρημάτων στον πλανήτη Άρη εμπλουτίζεται με μία νέα δομή που ανακαλύφθηκε και προκαλεί ερωτήματα


Αυτό είναι ένα περίεργο εύρημα που πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά

Κοιτάξτε προσεκτικά την φωτογραφία και θα δείτε ότι υπάρχει μία περιοχή που μοιάζει με ένα ρουθούνι, μία περιοχή της κάτω γνάθου, ακόμα και το σαγόνι, η άρθρωση, καθώς και επίσης ότι υπάρχουν και δόντια ομοιόμορφα κατανεμημένα.

Φυσικά η φωτογραφία είναι από την Nasa και μπορείτε να την δείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, και αυτό γιατί μας αρέσει να μιλάμε πάντα με αποδείξεις.

Βλέπε αρχική εικόνα της NASA

Φωτογραφία Πηγή: http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/00297/mcam/0297MR1243012000E2_DXXX.jpg



Δείτε το βίντεο:


Παρά το γεγονός ότι αυτή η ανακάλυψη είναι δύο ετών, έχω πραγματικά ανάγκη να την δημοσιεύσω και πάλι για τους νέους αναγνώστες που μπορεί να μην έχουν δει.

Στην εικόνα θα δείτε μια εξωγήινη μορφή ζωής που διακινείται σε όλη την επιφάνεια του Άρη κοντά στο σημείο όπου προσγειώθηκε το rover.

Αλλά το περίεργο δεν είναι αυτό. Το περίεργο είναι ότι η Nasa διόρθωσε την φωτογραφία και αφαίρεσε από την εικόνα το συγκεκριμένο άγνωστο πλάσμα.



NASA φωτογραφία 1:http://mars.nasa.gov/mer/gallery/press/opportunity/20040401a/Sol60B_P2218_L256-B067R1.jpg

NASA φωτογραφία 2:http://mars.nasa.gov/mer/gallery/press/opportunity/20040326a/02-MW-02-inside-B061R1.jpg

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου