Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 14, 2017

Αναμενόμενο: Ελάχιστα απασχολούσε η εγκληματικότητα, το δήμαρχο Μενιδίου που τώρα δηλώνει αγανακτισμένος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





















https://spasmenoparathyroblog.wordpress.com/2017/06/13/anamenomeno/

Για την ακρίβεια, δε δεχόταν να κάνει ούτε συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο…
Ο δήμαρχος Μενιδίου τις τελευταίες μέρες έχει πλούσια δράση.
Μιλάει σε ραδιόφωνα:
Βρισκόμαστε σε απόγνωση και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για την ανάδειξη του μεγέθους του προβλήματος […] Ανεξάρτητα από τις αρμοδιότητες που έχει ο καθένας, γνωρίζουν όλοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος. Υπάρχουν σύνθετα προβλήματα, που πρέπει η Πολιτεία να τα αντιμετωπίσει συντεταγμένα
ΠΗΓΗ
έδιωξαν το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων από το κέντρο της Αθήνας και το έστειλαν στο Μενίδι […] Το πρόβλημα υπάρχει πάνω από δέκα χρόνια αλλά κυβερνήσεις και υπουργοί δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους
ΠΗΓΗ
σε κανάλια:
ζητάει συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το θέμα και διοργανώνει πορείες όπου «από το πουθενά», ξεφυτρώνουν τύποι με κουκούλες που καίνε σπίτια.
Απ’ ότι μαθαίνουμε όμως, η έγνοια του δημάρχου για «τον τόπο και τα παιδιά τους», έκανε μόνο πρόσφατα την εμφάνισή της. Όπως διαβάζουμε σε ανακοίνωση του ΚΚΕ, δύο ολόκληρους μήνες πριν, είχε κατατεθεί αίτημα στο δημοτικό συμβούλιο, με θέμα την εγκληματικότητα στην περιοχή.
Μια συζήτηση που όχι απλά δεν έγινε, αλλά δεν υπήρξε καν κάποια τοποθέτηση επί του θέματος από την πλευρά της δημοτικής αρχής.
Σε άλλο ψήφισμα, η ίδια δημοτική αρχή καλούνταν να πάρει θέση για την απόφασή της να εκπροσωπηθεί δια των αντιδημάρχων της σε φιέστα της χρυσής αυγής.
Δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία, η ύπαρξη ενός δημάρχου που αδιαφορεί για ένα πρόβλημα της περιοχής του μέχρι να έρθουν τα κανάλια.
Δεν αποτελεί καν έκπληξη, όταν κάποιος «πατριώτης», βρίσκει κάποιον πιο αδύναμο να κατηγορήσει για ένα πρόβλημα που δημιουργείται από άτομα πολύ πιο δυνατά από αυτόν. Γιατί άλλωστε είναι γνωστό, ότι τα ναρκωτικά στις διάφορες περιοχές φυτρώνουν αυθόρμητα. Δε μεσολαβεί ούτε έμπορος, ούτε κάλυψη από τις δυνάμεις καταστολής.
Καλά ξεμπερδέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου