Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Η απίστευτη μεταμόρφωση του αγοριού που μετατρεπόταν σε πέτραΈνα αγόρι από το Μπαγκλαντές που μετατρεπόταν αργά σε πέτρα λόγω μιας σπάνια ασθένειας του δέρματός του είχε μια εκπληκτική ανάρρωση, παρά το γεγονός ότι η πάθησή του
θεωρείται πως δεν έχει θεραπεία.

Ο 8χρονος δυσκολευόταν ακόμη και να περπατήσει ή να αγγίξει διάφορα αντικείμενα. Αφότου όμως η ιστορία του έκανε τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, μια οργάνωση αποφάσισε να τον βοηθήσει.

Σήμερα, και ενώ το αγόρι ακολουθεί ακόμη την αγωγή του, όχι μόνο μπορεί να παίξει με τα παιχνίδια του αλλά και να φάει μόνος του, χρησιμοποιώντας τα χέρια του.

«Όταν η ιστορία έγινε είδηση, ορισμένοι άνθρωποι από μια φιλανθρωπική οργάνωση μας πλησίασαν για τη θεραπεία του και ο γιος μου εισήλθε στο νοσοκομείο. Όλα ήταν εφικτά χάρη στη στήριξη των ανθρώπων. Εκείνοι πληρώνουν για τη θεραπεία του. Είναι υπέροχο να τον βλέπω χωρίς αυτά τα εξανθήματα και τις φουσκάλες», λέει η μητέρα του μικρού.

Η οργάνωση Help to Save Lives στήριξε την οικογένεια, που ζει σε ένα απομονωμένο χωριό, και χρηματοδότησε τη θεραπεία του παιδιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου