Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 09, 2017

Προσοχή Εισβολή Της CIA Σε Ελληνικά Site-Blogs Ειδήσεων Με Προπαγανδιστικά Άρθρα Του Τύπου Έρχονται Aλλαγές Συνόρων Στα Βαλκάνια; Το Βίντεο Αποκάλυψη Του Σπύρου Πρίφτη :Ένας Νέος Βαλκανικός Πόλεμος Θά Φέρει Μία Ρωσική Αστραπιαία Απόβαση Στήν Βουλγαρία; Που των Δικαιώνει!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένα Άρθρο Άκρως Σκοτεινό καί κατευθυνόμενο, που έχει σκοπό να αποπροσανατολίσει, δημοσιεύτηκε αρχικά απο ένα Ελληνικό Site, και μετέπειτα από Μεγάλη Κυκλοφορίας Εφημερίδα,
όπου αστραπιαία το Άρθρο αυτό αναπαράγεται από διάφορα Sites-Blogs με τον τιτλό :<<Βόμβα>> από πρώην επικεφαλής της CIA: Έρχονται αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια!




Το Άρθρο αυτό κάνει λόγο Για ραγδαίες εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε «αστραπιαίες» αλλαγές συνόρων, και όλα αυτά μας τα λέει ένας τύπος με το όνομα Steven Meyer, πρώην υπαρχηγός της CIA! Σε συνέντευξή του σε σερβικά ΜΜΕ, ο Steven Mayer υποστηρίζει ότι τα σύνορα πιθανότατα θα αλλάξουν τόσο στα Σκόπια όσο και στο Κοσσυφοπέδιο, και εδώ Γελάμε γιατί λέει το απόλυτο Παραμυθάκι σύμφωνα με Ρώσους Στρατιωτικούς <<ότι>> η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει άλλη επιλογή για τα Βαλκάνια και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ενδιαφέρονται για την περιοχή αυτή!





Τά ψέματα,και η Διαφορετικές Αλήθειες!





Πρώτο Ψέμα: Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ενδεχόμενες αλλαγές στα σύνορα μεταξύ Αλβανίας και Σκοπίων θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, γεγονός όμως που δεν θα έχει την υποστήριξη των ΗΠΑ. Γία του Ρώσους Στρατιωτικούς Αναλυτές αυτο είναι ενα μεγάλο ψέμα, όταν ο βασικός υποκινητής που βρίσκεται πίσω απο την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας,είναι οι ΗΠΑ!





Ψέμα Νο 2: Στη συνέχεια τόνισε « πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η Ουάσινγκτον και ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν ενδιαφέρεται πλέον για τα Βαλκάνια! Ένα δέυτερο Αστείο ψέμα,οταν οι ΗΠΑ προσπαθούν να ελέγξουν όλες τις διαδρομές των Αγωγών που θα περάσουν είτε δια μέσω Βουλγαρίας-Σκόπια, είτε δια μέσω Τουρκίας-Ελλάδας, με σκοπό να χαλάσουν τις υφιστάμενες συμφωνίες με την Ρωσία με τα κράτη αυτα! Mην ξεχνάμε οτι μια τέτοια κερδοφόρα συμφωνία αναμεταξύ Ρωσίας-Ελλάδας,παραλίγο να κοστίσει την Ζωή του Πρώην Έλληνα Πρωθυπουργού-Κωνσταντίνου Καραμαλή,Βάση σχεδίου της CIA!





Καί η Μοναδική Αλήθεια: Έιναι βέβαιο ότι η πρόσπάθεια δημιουργίας μιας Μεγάλης Αλβανίας και προώθησης μιας νέας «οθωμανικής» αυτοκρατορίας στρέφονται σαφώς κατά των ορθόδοξων χωρών της περιοχής γεγόνος το οποίο θα προκαλέσει την αντίδραση της Μόσχας στην εφαρμογή τέτοιων επιδιώξεων.





Και οι Μπαρούφες Συνεχίζονται απο το Site P?....News?





«Ερχεται διάλυση των Σκοπίων και επέκταση της Ελλάδας μέχρι το Μοναστήρι» Όλα αυτά μας τα λέει ο Βρετανός διπλωμάτης Τίμοτι Λες σε βιβλίο του: «Οι Αλβανοί του νότιου σλαβικού κράτους των Σκοπίων, θα εξεγερθούν και θα προσπαθήσουν να καταλάβουν ένα μεγάλο μέρος του κρατιδίου. Στην συνέχεια η Αλβανία θα διευρύνει την επικράτειά της στο Κοσσυφοπέδιο και το αλβανικό όνειρο θα πραγματοποιηθεί»





Σε όλα αυτά, για τμήματα εδαφών θα "τρέξουν" η Ελλάδα και η Βουλγαρία, σε ό, τι θα έχει απομείνει από το σλαβικό κρατίδιο των Σκοπίων. Η Ελλάδα έχει δηλωμένο ενδιαφέρον για τα νότια Σκόπια, μέχρι το Μοναστήρι που παλαιότερα πλειοωηφούσε το ελληνικό στοιχείο και μέχρι το 1995 200.000 Σκοπιανοί δήλωναν ότι είναι "ελληνικής συνείδησης"». Τα λάθη αυτά του Κυρίου είναι Πρώτον οτι δεν έχει βάλει στο παιχνίδι μέσα τον κυριο αντίπαλο της Ελλάδας που δεν ειναι αλλος απο την Τουρκία! Αν δεν είχαμε τον φόβο μιας Στρατιωτικής Επέμβασης της Τουρκίας προς το Αιγαίο, η Ελλάδα δεν θα ειχε ενπλακή μονο στην φερόμενη προσάρτησης της περιοχης Μοναστήρι τον Σκοπίον, αλλα΄και ολόκληρης της Β.Ηπείρου, αλλά για την ώρα,και λόγο Τουρκιας,κάτι τέτοιο είναι ενα απίθανο Σενάριο!





Ο Τίμοτι Λες, πρώην επικεφαλής της βρετανικής πρεσβείας στη Μπάνια Λούκα και διευθυντής του οργανισμού «New Europe» που ασχολείται με την αξιολόγηση των κινδύνων στη νοτιοανατολική Ευρώπη, μας λέει τα προφανές,ότι χάος θα δημιουργηθεί με την έναρξη αντάρτικου, αλλά και την απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας και με δημοψήφισμα θα ενωθεί με τη Σερβία.Σύμφωνα με τον ίδιο, όλο αυτό το σενάριο θα δώσει την ευκαιρία στη Ρωσία να εισέλθει στην περιοχή, αφού βλέπει την αποδυνάμωση της επιρροής της Δύσης, στα Δυτικά Βαλκάνια.





Μάλλον θα συνιστούσα σε όλους αυτούς του Αναλυτές
να δουν αυτο το Βίντεο με τίτλο:ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ : Πρόβλεψη Σόκ: Ένας Νέος Βαλκανικός Πόλεμος Θά Φέρει Μία Ρωσική Αστραπιαία Απόβαση Στήν Βουλγαρία; https://www.youtube.com/watch?v=k2UUYyQGU6o


Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου