Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 20, 2017

Η γυναίκα που έγινε διάσημη ως σωσίας της Emma Watson



Η σωσίας της Emma Watson ακούει στο όνομα Kari Lewis και είναι μια μητέρα από την Ιντιανάπολις. Η Kari άρχισε να παρατηρεί το πόσο μοιάζει με την Emma όταν ο κόσμος της έλεγε πως είναι ίδια με την Ερμιόνη Γκρέιντζερ από τις ταινίες του Harry Potter. Μόλις λοιπόν συνειδητοποίησε την ομοιότητα της με την διάσημη ηθοποιό έγινε μεγάλη fan των βιβλίων. Βέβαια ήταν αναμενόμενο πως δεν θα άφηνε την ομοιότητα της ανεκμετάλλευτη. Έτσι στις απόκριες συνηθίζει να ντύνεται Ερμιόνη, όπως και σε διάφορα cosplay events.




Τα ακριβή λόγια της ήταν: «Δεν γνώριζα ποια ήταν η Emma Watson όταν δυο νεαρές κοπέλες που συνάντησα στο ταχυδρομείο μου είπαν πως μοιάζω με την Ερμιόνη Γκρέιντζερ από τις ταινίες του Harry Potter. Δεν ήξερα ποια ήταν η Ερμιόνη, ούτε είχα ποτέ ακούσει αυτό το όνομα, ήταν όμως η περίοδος που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του Harry Potter. Έτσι, αποφάσισα να το ψάξω με την μαμά μου και να μάθω ποια ήταν».




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου