Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 10, 2017

Κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της Γερμανίας: Το νέο τρεντ του Instagram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ιδιωτικά τζετ, ατέλειωτη σαμπάνια και χλιδάτη εμφάνιση! Τα Πλούσια Παιδιά της Γερμανίας καμαρώνουν τις πολυτελείς ζωές τους με φθονερές προκλητικές φωτογραφίες... Τα πλούσια παιδιά της Γερμανίας είναι το τελευταίο trend του διαδικτύου που έγινε μόδα και οι κεντροευρωπαίοι λεφτάδες μοιράζονται στο Instagram τις φωτογραφίες του πλούτου τους, με προκλητικό τρόπο.

Οι νέοι αποθανατίζονται να απολαμβάνουν εξωτικές διακοπές - συνήθως πετούν με ιδιωτικό τζετ κι αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι ότι έχουν άψογη εμφάνιση και πανευτυχείς καμαρώνουν σκορπώντας τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς.

Οι τραπεζικές αργίες μπορεί να έχουν τελειώσει, αλλά το πάρτι δεν σταματά ποτέ για κάποιους υπερβολικούς εφήβους. Τα Πλούσια Παιδιά της Γερμανίας είναι ο τελευταίος λογαριασμός του Instagram που αφήνει χιλιάδες ακόλουθους... πράσινους από τη ζήλια, μοιράζοντας στιγμιότυπα που προσφέρουν μια ματιά στα εξωφρενικά κοινωνικά ημερολόγια της νέας ελίτ της χώρας.

Οι νέοι... βιάζουν τις περιουσίες τους, τόσο στη Γερμανία όσο και στο εξωτερικό, στα πολυτελή τους σκάφη, σε ιδιωτικά αεριωθούμενα αεροπλάνα και σε δεκάδες πισίνες.

Πολλοί από αυτούς που εμφανίζονται στο λογαριασμό φαίνεται ότι ζουν από την κληρονομιά τους - δεδομένου ότι έχουν σίγουρα αρκετό χρόνο να εργαστούν για να τελειοποιήσουν το... φιζίκ τους.

Πολλά από τα social media snaps απεικονίζουν νεαρούς άνδρες και γυναίκες που αγκαλιάζουν τις άψογες φιγούρες τους σε εξωτικές διακοπές ή σε πολυτελείς ιδιωτικές στιγμές.

Και, όπως συμβαίνει με άλλους λογαριασμούς πλούσιων κακομαθημένων παιδιών, φιγουράρουν υπερπολυτελή σπορ αυτοκίνητα, πανάκριβα ρολόγια και τόνοι σαμπάνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου