Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 13, 2017

Το σεξ Ελληνοαμερικανίδας με συμπαίκτη της στην πισίνα, ρίχνει μαύρο σε reality

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το μοντέλο ελληνικής καταγωγής που επελέγη να εμφανιστεί σε αμερικανικό reality, μπήκε στην πισίνα και επιδόθηκε σε αχαλίνωτο σεξ με τον παρτενέρ της, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της παραγωγής



Αμερική... η χώρα των αμέτρητων reality που προβάλλονται επί δεκαετίες πλέον χωρίς το τηλεοπτικό κοινό να κουράζεται από την επανάληψη. Ένα από τα πιο επιτυχημένα φορμάτ φαίνεται πως είναι το reality Bachelor, όπου ένας ή περισσότεροι άνδρες καλούνται να επιλέξουν τη σύντροφό τους και να περάσουν μαζί της χρόνο ώστε να δουν αν μπορούν να γίνουν ζευγάρι.





Η εταιρία παραγωγής Warner Bros, είχε προγραμματίσει την προβολή της νέας σεζόν του "Bachelor In Paradise" για τις αρχές Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει πως τα γυρίσματα για αυτή είχαν ήδη ξεκινήσει στο εξωτικό Μεξικό. Μια από τις αιθέριες υπάρξεις της εκπομπής, η Corine Olympios, μοντέλο ελληνικής καταγωγής και μήλον της έριδος για την παραγωγή που αισθάνθηκε προσβεβλημένη, σκανδαλίστηκε ιδιαιτέρως και εν τέλει αποφάσισε να "ρίξει μαύρο" στην εκπομπή, πριν καλά - καλά κάνει πρεμιέρα.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρία παραγωγής δηλώνει πως υπέπεσαν στην αντίληψή της "κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα του Bachelor In Paradise στο Μεξικό. Ματαιώσαμε την παραγωγή και διεξάγουμε έρευνες για αυτές τις κατηγορίες" . Έτσι, την ίδια ημέρα οι συμμετέχοντες στο ριάλιτι εθεάθησαν στο αεροδρόμιο της περιοχής να παίρνουν πρόωρα το δρόμο του γυρισμού.
 Η Ελληνοαμερικανίδα, σύμφωνα με τις "κακές γλώσσες", σε αντίθεση με τις συμπαίκτριές της (αν μπορεί να τις αποκαλέσει κανείς έτσι) δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα να βρει "ταίρι" στο παιχνίδι. Τα γυρίσματα σε κάθε περίπτωση ξεκίνησαν στις αρχές του μήνα και γρήγορα η Olympios και ο DeMario Jackson (στη φωτό πάνω) - και οι δύο γνωστοί στο κοινό της Αμερικής από προηγούμενα παρόμοια προγράμματα - ήρθαν κοντά. Πολύ κοντά!!

Στην πρώτη κιόλας μέρα των γυρισμάτων οι δύο παίκτες βρέθηκαν στην πισίνα και σύντομα, ενώ οι κάμερες κατέγραφαν κάθε τους κίνηση, επιδόθηκαν σε αχαλίνωτο σεξ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλης της παραγωγής που βρισκόταν στο σημείο για να καταγράψει τις "ρομαντικές στιγμές" των ζευγαριών.

Μάλιστα, οι περιγραφές για το τι ακριβώς συνέβη, θα έκαναν και τον πιο ακομπλεξάριστο να κοκκινίσει. Σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, ένας από τους παραγωγούς εκδήλωσε την έντονη δυσφορία του για το περιστατικό. Ως εκ τούτου, έκανε αναφορά στην WB, που τελικά αποφάσισε να διακόψει - μάλλον οριστικά - την εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου