Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 09, 2017

Λύθηκε κατά πάσα πιθανότητα το μυστήριο με το περίεργο «SOS» σε απομακρυσμένη περιοχή της Αυστραλίας

H αστυνομία πιθανώς βρήκε ποιος άφησε το μήνυμα SOS, το οποίο είναι φτιαγμένο από πέτρες, σε απομακρυσμένο σημείο της δυτικής Αυστραλίας.

Οι πέτρες εντοπίστηκαν από έναν πιλότο ελικοπτέρου τον περασμένο μήνα, εγείροντας φόβους ότι ένας ή περισσότεροι άνθρωποι αγνοούνται.

Η αστυνομία τώρα πιστεύει ότι είναι πιθανό αυτό το σήμα κινδύνου να το άφησε ένας άνδρας και μία γυναίκα που είχαν αποκλειστεί εκεί το 2013.

Ισχυρίζονται ότι ήρθε σε επαφή μαζί τους ο αδελφός αυτού του άνδρα, ο οποίος διάβασε για την υπόθεση στο BBC.

«Ο αδελφός του είδε το άρθρο στο BBC» είπε ο Ντέιβ Ρουντ, αξιωματούχος της αστυνομίας της Δυτικής Αυστραλίας.

Ο άνδρας, που ονομάζεται Τζον, είπε ότι ο αδελφός του -Ρόμπερτ- και η σύντροφός του ήταν σε ένα σκάφος που εγκαταλείφθηκε στο Swift Bay, περίπου 500 χιλιόμετρα από το Broome, το 2013.

Το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε μια σχεδία. Δέχθηκαν επίθεση από κροκόδειλους αλλά τελικά στάθηκαν γλίτωσαν και κατάφεραν αν φτιάξουν το σήμα SOS.

Ο Ντέιβ Ρουντ δήλωσε ότι επιβίωσαν τρώγοντας σιτηρέσιο (τροφή στρατιωτών), και τελικά διασώθηκαν από ένα άλλο γιοτ που πέρασε από το σημείο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να μιλήσει απευθείας με τον Ρόμπερτ επειδή βρίσκεται σε ταξίδι με σκάφος στη Μεσόγειο.

Αλλά δήλωσαν ότι είδαν φωτογραφίες που δείχνουν το σήμα κινδύνου και οι οποίες τραβήχτηκαν την περίοδο που το ζευγάρι βρισκόταν σε κίνδυνο.

«Μπορούμε να δούμε από τη φωτογραφία ότι είναι η ίδια τοποθεσία και το ίδιο SOS», δήλωσε ο Ντέιβ Ρουντ.

«Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η μαρτυρία είναι έγκυρη και πραγματική αλλά μέχρι να μιλήσουμε με τον Ρόμπερτ, υπάρχουν ακόμα μερικές αναπάντητες ερωτήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου