Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 09, 2017

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο - Πέθανε ο τραγουδιστής των "Strangers" Νίκος Αντωνιάδης

Ένας από τους θρύλους της ελληνικής μουσικής στη δεκαετία του '60, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των "Strangers", Νίκος Αντωνιάδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών σε νοσοκομείο στο Κεντάκι των ΗΠΑ.





Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook, ο γαμπρός του που έγραψε χαρακτηριστικά: "Kαλό ταξίδι Νίκο. Δεν ήσουν απλά ο πεθερός μου αλλά ο καλύτερος φίλος μου. Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον πόνο αλλά είμαι σίγουρος και αυτό με ηρεμεί λίγο ότι θα είσαι τακτοποιημένος και ευτυχισμένος εκεί που πας".






Οι «Strangers» αποτελούνταν από τους: Θωμάς Μπουδουράκης (όργανο), Νίκος Αντωνιάδης (κιθάρα, τραγούδι), Νίκος Μαλαμίδης (μπάσο), Λάζαρος Παπαγεωργίου (τραγούδι) και Νίκος Πέτροβιτς (ντραμς).

"Το Ραντεβού", "Τα δάκρυα", "Επιστροφή", "Μεσ' τη σιωπή", "Στοργή", "Για μιαν ελπίδα", "Τα κλειδιά", "Το αστέρι" ήταν μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου