Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 15, 2017

SURVIVOR: Η μεγάλη ανατροπή στα στοιχήματα και το μέρος που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Αφού μας τρέλαναν, τελικά ο τελικός θα γίνει στο Γαλάτσι, αλλά όχι στο κλειστό του Γαλατσίου, αλλά στο Άλσος Βεϊκου, χτες πήγε εκεί μια κυρία της παραγωγής για να πέσουν οι υπογραφές! Έχει 800 θέσεις, έχει πάρκινγκ και καφετέριες απ’ έξω!» αποκάλυψε η δημοσιογράφος, και αμέσως μετά παρουσιάστηκε βίντεο σύμφωνα με το οποίο, το Σάββατο που μας έρχεται ολοκληρώνονται τα γυρίσματα, και οι εναπομείναντες απαίκτες θα ξεκουραστούν, επιστρέφοντας στην Ελλάδα στις 25 Ιουνίου. διαβάστε παρακάτω…
Μέχρι τον τελικό, θα βρίσκονται σε ξενοδοχέιο, κάνοντας προπονήσιες για τον τελικό στο κλειστό του Γαλατσίου. Η εκπομπή προέβαλε πλάνα από το θεατράκι του Άλσους Βεϊκου, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός, με τη διαδικασία που θα ακολουθείται να είναι η ίδια με αυτή του τουρκικού Survivor! Αναφορικά με τα στοιχήματα, δε, εκεί έρχεται η ανατροπή, καθώς ο μισθοφόρος έχει ξεπεράσει τον Μάριο και βρίσκεται στην 2η θέση! Η Ευρυδίκη έρχεται 4η, ενώ ο Βασάλος υποχώρησε στην 5η θέση. 
Πρώτος εξακολουθεί να βρίσκεται φυσικά ο Ντάνος. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου