Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 09, 2017

Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού την Κυριακή;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Την Κυριακή θα συμβεί κάτι, όπως λένε οι πληροφορίες , που δεν έχει ξαναγίνει στο παιχνίδι και θα είναι μεγάλο μείον για τους «Μαχητές». Αφού οι Διάσημοι πλέον είναι μόνο 3, θα πρέπει οι Μαχητές να βάλουν στον πάγκο 2 παίκτες τους. Αυτοί οι παίκτες, είναι ο Μάριος Πρίαμος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος!
Δύο πολύ δυνατοί παίκτες, που χάριζαν νίκες στην ομάδα κι αυτό μπορεί να τους αφήσει αρκετά πίσω. Έτσι, την Κυριακή για την ομάδα των Μαχητών θα δούμε να αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Σάρα Εσκενάζυ και ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Ένας στίβος μάχης που θέλει ταχύτητα και κυρίως καλή τεχνική! Οι παίκτες καθ’όλη την διάρκεια θα έχουν μία μπάλα την οποία θα σπρώχνουν και θα προσπαθούν να την περάσουν από διάφορα εμπόδια…
Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο; Οι πρώτες πληροφορίες  λένε πως… η απουσία Αναγνωστόπουλου – Πρίαμου τελικά θα κοστίσει στου Μαχητές!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου