Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 10, 2017

Σκύλος φτιάχνει το κουβερτάκι του μωρού! (video)


Το συγκινητικό βίντεο της ημέρας! Τρυφερός σκύλος φτιάχνει το κουβερτάκι του μωρού που έφυγε από τη θέση του, όσο αυτό κοιμόταν.

O ερχομός ενός μωρού είναι πάντα καλοδεχούμενος από τα σκυλιά, όταν τα αφεντικά τους τα έχουν από νωρίς προετοιμάσει και εκπαιδεύσει καταλλήλως. Τρανή απόδειξη είναι το παρακάτω τσιουάουα.


Ο σκύλος της οικογένειας αγαπά πολύ το νεογέννητο... αδερφάκι του και φροντίζει πάντα να είναι χαρούμενο και προστατευμένο. Έτσι, εκτός από καλή παρέα, προστάτης και... αδερφός, το σκυλάκι του παρακάτω βίντεο βοηθά τα αφεντικά του στην περιποίηση του μωρού!


Πώς; Οι γονείς του νεογέννητου μωρού κατέγραψαν την κίνηση που κάνει κάθε βράδυ το τσιουάουα. Το μωράκι συχνά στον ύπνο του αλλάζει στάση, με αποτέλεσμα να φεύγει η κουβέρτα από τη θέση της. Έτσι, ο μικροσκοπικός σκύλος επανατοποθετεί την κουβέρτα με τη μυτούλα του.


Όσο εκτελεί το... έργο του το μικρό σκυλάκι, το μωρό είναι ήρεμο και οι γονείς του περήφανοι που ο σκύλος έχει "αγκαλιάσει" με αυτόν τον τρόπο το νέο μέλος της οικογένειας.


Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου