Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 09, 2017

«Yeti» εντοπίστηκε σε χιονισμένο δρόμο στην Ρωσία [Βίντεο]



Ένα εκπληκτικό βίντεο που δείχνει μια υποτιθέμενη κατόπτευση του παράξενου μυθικού πλάσματος «Yeti» λήφθηκε σε χιονισμένο δρόμο στην Ρωσία.


Τα πλάνα που τραβήχτηκαν κατά τις νυκτερινές ώρες από την κάμερα του αυτοκινήτου, αποκαλύπτουν ένα παράξενο πλάσμα που καραδοκεί στο βάθος.

Το απόκοσμο κλιπ κατέγραψε μια ομάδα φίλων που ταξίδευε από την Δημοκρατία του Μπασκορτοστάν κοντά στα Ουράλια, όταν το μυστηριώδες κτήνος πετάχτηκε έξω.

Οι φίλοι στο αυτοκίνητο έμειναν σοκαρισμένοι από την ανατριχιαστική κατόπτευση του θηρίου που έμοιαζε με ένα ζώο, αλλά μεταφέρονταν σε όρθια θέση, όπως ένας άνθρωπος.



Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα υποτιθέμενο Yeti έχει εντοπιστεί στην περιοχή. Υπήρξαν πολλές θεάσεις ενός παρόμοιου πλάσματος κατά τα τελευταία χρόνια.

Εκείνοι που ζουν στην ορεινή περιοχή αναφέρουν τον τοπικό μύθο του Shurale, ενός ύπουλου ψηλού τριχωτού πλάσματος παρόμοιο με το Yeti.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου