Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 20, 2017

Zero point - Γεννητρια ελευθερης ενεργειας (Βίντεο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Juris Balodis απο την Αυστραλια παρουσιασε στις 27 Μαιου την γεννητρια ελευθερης ενεργειας zero point. Η λειτουργια της γεννητριας βασιζεται στην Κβαντικη Φυσικη. Ενα μαγνητικο πεδιο σε σπειροειδη μορφη συμφωνα με την ακολουθια Fibonacci (δηλαδη μια μαγνητικη δινη), προκαλει περιοδικα επαναλαμβανομενη καταρρευση και επεκταση σε ενα μικρο ογκο Χωρου στην καταληξη της δινης, και εχει σαν αποτελεσμα καθε φορα που ο Χωρος καταρρεει να ελευθερωνεται ενεργεια, που στην συνεχεια μετατρεπεται σε ηλεκτρικη ενεργεια για να τροφοδοτησει ηλεκτρικες συσκευες.

Το βιντεο της παρουσιασης με Ελληνικους υποτιτλους:


«Προς το παρον η συσκευη βρισκεται στο σταδιο του πρωτοτυπου. Πρεπει να την τροποποιησω και να την κανω ασφαλη για γενικη χρηση. Επισης σε αυτο το σταδιο δεν ειναι καταλληλη για αναπαραγωγη σε μορφη κιτ, καθως διαφορα εξαρτηματα ειναι πολυ δυσκολο να κατασκευασθουν. Βρισκομαι στην διαδικασια να βρω λυσεις για αυτα τα θεματα, αλλα υπολογιζω οτι αυτο θα παρει μερικους μηνες. Οταν η συσκευη θα ειναι ασφαλης και ευκολα αναπαραγομενη, θα κυκλοφορησω τα σχεδια κλπ.»

Αυτη ειναι η απαντηση του Juris Balodis σε μια ερωτηση, αν μπορει να διαθεσει την συσκευη στο μεγεθος που παρουσιαστηκε στο βιντεο, σε μορφη κιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου