Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Σχολείο ζήτησε από 100 street artists να το βάψουν πριν ανακαινιστεί και το αποτέλεσμα είναι απίστευτοΤα περισσότερα σχολεία δείχνουν ιδιαίτερα βαρετά και μουντά, όμως 100 καλλιτέχνες γκράφιτι κατάφεραν να μετατρέψουν μια φοιτητική εστία στο Παρίσι σε ωδή προς την τέχνη και την δημιουργικότητα.
Η ομάδα αφιέρωσε τρεις εβδομάδες βάφοντας το εσωτερικό μιας φοιτητικής εστίας στο Cité Internationale Universitaire του Παρισιού. Οι καλλιτέχνες, οι οποίοι προσκλήθηκαν ως μέρος του Rehab 2, ενός φεστιβάλ που διήρκεσε από τις 16 Ιουνίου ως τις 16 Ιουλίου, είχαν απόλυτη ελευθερία να αφήσουν την φαντασία τους να οργιάσει.

Σύντομα ωστόσο όλα αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν, αφού η φοιτητική εστία αναμένεται να ανακαινιστεί ολοκληρωτικά. Το μόνο που μένει είναι οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό της…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου