Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΚΑ-ΤΑ-ΣΤΡΕ-ΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ! 12.000 Λαθρομετανάστες σε ...6 ημέρες!!!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"MHΠΩΣ" ΕΙΔΑΤΕ, Ή ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ...ΜΕΓΑΛΟ-Β Ο Θ Ρ Ο Κ Α Ν Α Λ Α;;; ΟΧΙ Α Σ Φ Α Λ Ω Σ !

ΒΟΥΪΖΕΙ ΟΛΗ Η ΙΤΑΛΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΜΑΖ.ΜΕΣΑ" ΕΔΩ, Η ΙΤΑΛΙΑ ..."ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ"....(Η ΑΠΟΛΥΤΗ & ΚΑΘΟΛΙΚΗ Α Λ Λ Ο Τ Ρ Ι Ω Σ Η ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ! Με ταχύτατες "διαδικασίες"...)
Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών, υπάρχει έντονη δυσκολία στην εξεύρεση χώρων για την φιλοξενία τους.
Περιοχές όπως η Σικελία και το Λάτιο, με πρωτεύουσα την Ρώμη, είναι υπερπλήρεις, ενώ στο Βορρά, στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου και στην Βάλε Ντ΄Αόστα – που συνορεύει με την Γαλλία... - παρατηρείται ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ, στο να διατεθούν νέες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Δεν αποκλείεται, τις αμέσως επόμενες ώρες, οι κατά τόπους νομάρχες να αποφασίσουν το στήσιμο νέων καταυλισμών (...) σε εκτάσεις ιδιοκτησίας των ιταλικών Ενόπλων Δυνάμεων!
(Μά, ΤΙ μας θυμίζει, μά ΤΙ μας θυμίζει...)

Παράλληλα, όπως υπογραμμίζει με έμφαση ο ιταλικός τύπος, πηγές της εισαγγελίας του Παλέρμο της Σικελίας, εκφράζουν α ν η σ υ χ ί α για τυχόν παρείσδυση ε ξ τ ρ ε μ ι σ τ ι κ ώ ν, μουσουλμανικών στοιχείων, στα κύματα προσφύγων και μεταναστών που φθάνουν συνεχώς στην Σικελία, στην Καλαβρία και στην Απουλία......
Οι εισαγγελείς πρόκειται να ανακρίνουν τους 15 μουσουλμάνους μετανάστες, με καταγωγή από το Μαλί, την Γουϊνέα Μπισάου και την Σενεγάλη, οι οποίοι κατηγορούνται ότι ΠΕΤΑΞΑΝ στην θάλασσα 12 χριστιανούς συνταξιδιώτες τους!
Βάσει των μαρτυριών και των στοιχείων που έχει συλλέξει μέχρι τώρα ο αρμόδιος δικαστικός, θεωρείται πολύ πιθανό να μετατραπεί η προσωρινή κράτηση των δεκαπέντε, σε φυλάκιση.


Σύμφωνα με ιταλούς δημοσιογράφους, αιτία του πνιγμού των δώδεκα χριστιανών επιβατών, μπορεί να είναι η θρησκευτική τους και ΜΟΝΟΝ ταυτότητα. Να θεώρησαν, δηλαδή, οι δράστες, ότι οι 12 χριστιανοί επιβαίνοντες στο πλεούμενο, θα μπορούσαν, με την παρουσία τους, ακόμη και να ...απομακρύνουν την εύνοια (!) του Αλλάχ.


[Στοιχεία από το ιστολόγιο 'perimajestic']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"
scripta---manent

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου