Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Τύχη βουνό: 19χρονη κέρδισε το λαχείο δύο φορές σε μια εβδομάδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η 19χρονη από την Καλιφόρνια κέρδισε σε μια βδομάδα, όσα οι περισσότεροι από εμάς τους κοινούς θνητούς δεν θα δούμε σε μια ολόκληρη ζωή


Η πιθανότητα να σου κληρώσει ο πρώτος λαχνός του λαχείου είναι μία στο εκατομμύριο δεν λένε; Φανταστείτε λοιπόν την τύχη που "έλουσε" τη 19χρονη από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η οποία κέρδισε δυο φορές το λαχείο σε διάστημα μόλις επτά ημερών. Όπως διαβάζουμε στο ABC, η Ρόζα Ντομίνκες κέρδισε 555.555 δολάρια αγοράζοντας ένα λαχείο τύπου "ξυστό" σε ένα βενζινάδικο. Αφού είδε το τεράστιο ποσό δήλωσε πως δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά της και ήθελε να βάλει τα κλάματα.

Λίγες μέρες αργότερα, πήρε άλλο ένα ίδιο λαχείο σε άλλο κατάστημα, το οποίο επίσης αποδείχτηκε κερδοφόρο, με αποτέλεσμα να προσθέσει στη μικρή της περιουσία 100.000 δολάρια ακόμη. Η εταιρία που διαχειρίζεται τα τυχερά λαχεία ανέφερε στα αμερικανικά μέσα πως η τυχερή 19χρονη έχει ήδη λάβει το ποσό των 655.555 δολαρίων και το πρώτο που σκοπεύει να κάνει είναι να πάει για ψώνια και να αγοράσει ένα καινούριο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου