Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ο 50χρονος φωτογράφος που εντυπωσιάζει έχοντας κορμί 20χρονουΟ «νεαρός» στις φωτογραφίες που θα δείτε, ονομάζεται Chuando Tan και είναι ένας φωτογράφος από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος έχει κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται πώς καταφέρνει να δείχνει τόσο νεότερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, πρόκειται για έναν άνδρα 50 ετών!
Οι φίλοι του τον φωνάζουν CD και τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει τεράστια φήμη χάρη στη νεανική του εμφάνιση, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο.

Και μπορεί σήμερα να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, όμως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στη Σιγκαπούρη τη δεκαετία του ’80 και του ’90.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό του; Πέρα από τα γονίδια, προφανώς, γυμνάζεται συστηματικά και όπως δηλώνει ο ίδιος αποφεύγει το μπάνιο αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί. Επίσης τρώει πολύ συχνά κοτόπουλο Hainan…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου