Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 23, 2017

7 λόγοι για να αποχαιρετήσεις το στρινγκ που κάποτε αγάπησες



Προσοχή προσοχή: Μην βγεις στα όπλα, μην τα βάψεις μαύρα. Στο μαγιό αναφερόμαστε.



Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα, μεγάλη, άβολη συζήτηση. Με την παραλία να είναι ο καθρέφτης της γυμναστικής που κάναμε ή δεν κάναμε ή νομίζαμε ότι κάναμε όλον το χρόνο, το θέμα 'στρινγκ μαγιό' είναι ένα θέμα που δύσκολα κάποιος ή κάποια αποφασίζει να το πιάσει.

Αφενός γιατί αν το δούμε από την γυναικεία πλευρά, μπορεί άνετα να γίνει προσβλητικό έως και ρατσιστικό απέναντι στις γυναίκες με περιττά κιλά που επιλέγουν να το φορέσουν. Αφετέρου γιατί αν το δούμε από την αντρική πλευρά, μπορεί άνετα να θεωρηθεί σεξιστικό αναλόγως τον τρόπο που θα επιλέξουν για να σχολιάσουν αυτό που βλέπουν. Μιλάμε για ένα γιγάντιο στερεοτυπικό μπέρδεμα. Στο οποίο θα πρέπει να είσαι ή τρελός ή αυτοκαταστροφικός ή να έχεις άγνοια κινδύνου για να θελήσεις να μπλεχτείς στο κόνσεπτ του.

Μην τρομάζεις, δεν πρόκειται να σου ζητήσω να πάρεις θέση. Δεν χρειάζεται. Καθώς τα χρόνια περνούν και οι απανταχού σελέμπριτιζ με τα τρομερά γυμνασμένα τους σώματα τείνουν προς το γνωστό και ως 'παρτό' ή '3/4' μαγιό, με περισσή αγαλλίαση έχουμε όλοι πλέον το ελεύθερο να ξεφουσκώσουμε την κοιλιά μας απολαυστικά και να εκτονώσουμε το όποιο άγχος μπορεί να μας φέρνει η παραπάνω αβολίαση του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου